6.7.12

Ο Μικρός Λιάκος από τον Βλαχιώτη Λακωνίας θέλει να ζήσει. Ας του δώσουμε την δύναμη να συνεχίσει…Η οικογένεια ξέρω ότι περνάει έναν Γολγοθά…αλλά πριν την Ανάσταση είναι η Σταύρωση….και αν ενωθούμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, θα δώσουμε την δύναμη ξανά σε αυτήν την οικογένεια να χαμογελάσει απλόχερα και δημιουργικά...

Το θέμα μας έχει συγκινήσει όσο άλλο ποτέ. Μια ιστορία που διαδραματίζεται δίπλα μας καθημερινά εδώ και χρόνια και κανείς δεν έχει ευαισθητοποιηθεί μέχρι τώρα. Μόνο απλοί άνθρωποι με ψυχή και καρδιά. Με φιλότιμο όπως λένε στην Λακωνία. Στο χωριό Βλαχιώτη Λακωνίας ο μικρός Ηλίας η Λιάκος όπως τον φωνάζουν όλοι περνάει τον δικό του Γολγοθά.


Δίνει την δική του μάχη. Την μάχη για την ζωή. Στα 6 χρόνια που είναι στην ζωή έχει μάθει να είναι δυνατός απέναντι στα προβλήματα που του έταξε η μοίρα. Και αν όλοι εμείς παραπονιόμαστε για την κρίση τα χρήματα και το μέλλον γενικά ο Λιάκος κάθε μέρα χαμογελάει που είναι στην ζωή. Μόνο αυτό ζητάει. Μια περιπέτεια που είναι παράδειγμα για όλους μας. Μικρούς και μεγάλους. Από πολύ νωρίς ο μικρός Λιάκος 6 μηνών ακόμα παρουσίασε πρόβλημα με παλινδρόμηση στομάχου. Το αντιμετώπισε όπως αντιμετώπισε και το πρόβλημα στην Καρδούλα του. Υποβαλβιδική στένωση κεντρικής αορτής είπαν οι γιατροί και αμέσως χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.
Το πρόβλημα όμως δεν έφυγε. Τα προβλήματα για τον μικρό Λιάκο δεν σταμάτησαν εκεί. Τον περασμένο Ιανουάριο οι γονείς τον πήγαν στην Αγγλία για αφαίρεση τμήματος και διόρθωση λάρυγγα.  Οι γονείς δυνατοί στέκονται κάθε μέρα δίπλα του αλλά τα έξοδα που έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι αμέτρητα. Άνθρωποι του μόχθου κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τα χρήματα και να σώσουν τον μικρό Λιάκο τους. Το μικρό αγοράκι τους.
Δημιούργησαν και σελίδα στο facebook (κλικ εδω) και εκεί ήταν και η πρώτη μας γνωριμία. Το report24.gr θέλει να βοηθήσει και θα το κάνει από το δικό του πόστο. Να μεταλαμπαδεύσει την ιστορία του μικρού Λιάκου παντού και να δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να βοηθήσει αυτήν την οικογένεια. Να βοηθήσει τον μικρό Λιάκο να ζήσει. Μπορούμε όλοι μαζί να το κάνουμε. Οι γιατροί δίνουν πολλές ελπίδες αν ακολουθηθούν οι κατάλληλες θεραπείες και επεμβάσεις. Και ναι θα είμαι υπερήφανος αν δώσω και εγώ μια ανάσα από την ανάσα μου να ζήσει ο μικρός Λιάκος. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι. Αλήθεια μπορούμε!
Να τονίσουμε πως στην οικογένεια έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή το «Χαμόγελο του παιδιού» που με δικές του παραινέσεις έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία του μικρού Λιάκου
Οι γονείς έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με λογαριασμό 497/74632357
Το τηλέφωνο της μητέρας Σουζάνας Νικήτα για όποιον θέλει να επικοινωνήσει είναι το  6945-683728
Λίγα από εμάς είναι πολλά για εκείνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: