12.4.14

Με επιτυχία η 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΕπιστήμονες, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες του αγροτικού κλάδου συμμετείχαν στην 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η ...
οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. 
Κατά τη συνάντηση κατέθεσαν τη γνώση και την εμπειρία τους σχετικά με την δημιουργία συνεργασιών και δικτύων στον αγροτικό κλάδο καθώς επίσης ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για επίκαιρα θέματα όπως η Νέα ΚΑΠ αλλά και παρουσίασαν  ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να υιοθετήσουν οι νέοι αγρότες για επιτυχημένη αγροτική επιχειρηματικότητα.
Την 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες των νέων της Περιφέρειας μας και ιδιαίτερα των νέων αγροτών και επισήμανε την αναγκαιότητα για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. 
Ακολούθως, την 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας χαιρέτησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Παππάς, Β. Κανάκας και Δ. Τζηρίτης.
Η 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών Π.Κ.Μ., την οποία συντόνισε η Γιάντση Άννα-Μαρία, έκλεισε με θετικά σχόλια από εισηγητές και συμμετέχοντες. Τη συνάντηση συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις Νέων Αγροτών των Νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Σερρών, Ημαθίας και Πέλλας.

Πηγή : voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: