30.12.10

Το Facebook ξεπερνάει τη Yahoo και ανεβαίνει στην 3η θέση του web

Ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε, αλλά πλέον αποτελεί γεγονός. Το Facebook ξεπέρασε τη Yahoo! στη διαδικτυακή κίνηση και έφτασε στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Comscore.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  facebook_yahoo.jpg Εμφανίσεις:  77 Μέγεθος:  38,1 KBΤο Facebook ξεπέρασε το Yahoo κατά μικρό, ποσοστιαία, πλήθος επισκεπτών τον περασμένο μήνα (648 εκατομμύρια, έναντι 630 εκατομμυρίων επισκεπτών, αντίστοιχα), αλλά αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η τάση των εξελίξεων.

Οι πρώτες δύο θέσεις κατέχονται από τη Google (970 εκατομμύρια επισκέπτες) και τη Microsoft (869 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο), αλλά το Facebook τις πλησιάζει με υψηλό ρυθμό. Η Microsoft δείχνει επίσης καλό και σταθερό ρυθμό ανόδου, τη στιγμή που η κίνηση που δέχεται η Google, δείχνει να κινείται ασυμπτωτικά προς τη σταθεροποίηση. Το Facebook έχει το μεγαλύτερο ρυθμό ανόδου, ενώ η Yahoo δε βελτιώνει καθόλου την επισκεψιμότητά της.

Οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι η κατάταξη θα αλλάξει περαιτέρω τους επόμενους μήνες, αν και δεν μπορεί να προβλεφθεί με ασφάλεια η διάταξη της πρώτης τριάδας και το χρονικό σημείο εναλλαγής. Πριν από τρεις μήνες το Facebook ξεπέρασε το Yahoo, αποτελώντας το δεύτερο μεγαλύτερο δικτυακό τόπο για τη φιλοξενία video. Πριν από τρεις μήνες ο CEO της Yahoo, Carol Bartz, παραδέχθηκε ότι το Facebook κάποια στιγμή θα αποτελέσει το σημαντικότερο ανταγωνιστή της Yahoo.



Πηγή: TechSpot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...