5.4.12

Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος δηλώνει ότι:


Μετά από την αίσθηση που προκάλεσε στο διαδίκτυο η μαρτυρία για την ταμία του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αγία Παρασκευή...
η οποία φέρεται να πλήρωσε η ίδια τις αγορές ενός ηλικιωμένου πελάτη, ένα νέο είδος επαιτείας έχει κάνει την εμφάνισή του.http://www.facebook.com/vivian.efthimiopoulou/posts/10150625957184786 
Υπάλληλοι του συγκεκριμένου καταστήματος αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες στα ταμεία προσέρχονται πολίτες, κυρίως προχωρημένης ηλικίας, που ζητούν να πάρουν δωρεάν τα προϊόντα που έχουν στο καλάθι τους, φέροντας προφανώς σε πολύ δύσκολη θέση το προσωπικό. 
Η διοίκηση, από την πλευρά της, έχει δώσει ρητή εντολή στις ταμίες να μην προσφέρονται να καλύψουν τις αγορές πελατών και δηλώνει, ύστερα και από έλεγχο στις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ουδέποτε συνέβη το εν λόγω περιστατικό. 


Υποδείξεις / Παρατηρήσεις 
Οποιεσδήποτε υποδείξεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τα καταστήματά μας και γενικότερα την εταιρία μας είναι ευπρόσδεκτα. Σας παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας. Βοηθήστε μας στην προσπάθεια μας να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Να είστε σίγουροι ότι θα σας απαντήσουμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υποδείξεις σας.
ΑΒ Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: