19.4.11

Ο "Tolis" και το μπόνους των 150.000 ευρώ


 Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο Αποστόλης Βέλλιος από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Έβερτον. Ο 19χρονος επιθετικός μετράει ήδη τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, λίγο έλειψε να πετύχει το παρθενικό του γκολ με την ομάδα του Λίβερπουλ.
"Ο Tolis (έτσι τον αποκαλούν οι Άγγλοι) καταλαβαίνει τις απαιτήσεις που υπάρχουν εδώ. Τρέχει πολύ, έχει πολύ καλή τεχνική και αν δεν ήταν άτυχος, θα είχε σκοράρει", ήταν το σχόλιο του τεχνικού της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην συμφωνία των δύο συλλόγων, ο Ηρακλής είχε τοποθετήσει ρήτρα όσον αφορά τις συμμετοχές του Βέλλιου με την πρώτη ομάδα της Έβερτον. Σύμφωνα με τη ρήτρα, μόλις ο "Tolis" συμπληρώσει 10 συμμετοχές, ο Ηρακλής θα εισπράξει άλλες 150.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα εισρεύσει στα ταμεία της ομάδας την επόμενη περίοδο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αφού ακόμη και αν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Έβερτον μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Βέλλιος, θα φτάσει τις οκτώ συμμετοχές, μιας και απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...