14.11.10

Ανακαινίζεται" το Facebook

 Το Facebook θα αποκαλύψει τις αλλαγές στο σύστημα μηνυμάτων του σε μία εκδήλωση για τον Τύπο τη Δευτέρα, σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα.

    Οι αλλαγές στην υπηρεσία μηνυμάτων θα είναι "σε όλα", είπε, κάτι που μπορεί να κλιμακώσει περαιτέρω τον ανταγωνισμό
ανάμεσα στον υπ΄αριθμόν ένα ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και την Google Inc.

    Η Google, η οποία ελέγχει περίπου τα δύο τρίτα της παγκόσμιας αγοράς έρευνας, προσφέρει την τρίτη πιο δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) στο Δίκτυο, κάτω από τη Microsoft Corp και τη Yahoo Inc, σύμφωνα με την εταιρία αναλυτικών στοιχείων του Δικτύου, comScore. Την περασμένη εβδομάδα, η Google άρχισε να παρεμποδίζει το Facebook από το να εισάγει στοιχεία επαφής χρηστών από την υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, Gmail.
ΑΠΕ

    Το επικεντρωμένο στην τεχνολογία μπλογκ TechCrunch ανέφερε την Παρασκευή (χθες) πως το Facebook, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης του οποίου έχει πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες, θα εισαγάγει ένα πλήρως βασισμένο στο Δίκτυο προϊόν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Δευτέρα μαζί με την παροχή στους χρήστες διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @facebook.com.

    Εκπρόσωπος του Facebook δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα για σχόλιο.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...