1.6.11

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!



Δυστυχως η ΕΠΟ ολοκληρωσε το εγκλημαγιατι περι αυτου πρόκειται για τους παρακατω λόγους.
1)Εχουμε θετικό προσημο την φετινη χρονια καιμ ειωθηκαν τα χρεη.Πως πηραμε περυσι και δεν πηραμε φετος αδεια?
2)Ο Σμαιλης ηταν παρανομα μελος της επιτροπης γιατι έχει επαγγελματικη σχεση με ΠΑΕ(παρανομο απο τον ΚΑΠ της...ΕΠΟ) και επίσης δεν μπορει να ειναι μελος σε επιτροπη πάνω απο 5 χρόνια.Ηδη μετραει 18(παρανομό από τον ΚΑΠ της...ΕΠΟ!!!)

3)Οαρειοπαγιτης που ξερει τους νομους έδωσε αδειοδοτηση στον Ηρακλη καιτο δικαιολογησε σε 10 σελιδες ενω οι Σμαιλης και Παλλης όχι και το δικαιολογησαν σε 2 σελιδες και μόνο.Κάτι λεει....

4)Η εμπιστευτικοτητα των φακελων υπάρχει μονο γιατον Ηρακλη.Γιατι δεν ανοιγουν όλοι οι φακελοι
Απαντηση:Γιατι θα γελασει καθε χρωματος κατσικι....

5)Ο Ολυμπιακος Β.πηρε αδεια ενω χρωσταει 130.000 ευρω στον Μπουλουτ ο οποιος δεν εχει υπογραψει πουθενα οτι διακανονιστηκε το ποσο και κατηγγειλε τον Βόλο.

6)Για να παρει η ΑΕΚαδειοδοτηση ο Τζιμπουρ δηλωσε οτι εχασε επιταγες αξιας 400000 ευρω γιατι δεν δεχοταν να υπογραψει διακανονισμο.Μάλλον πηρε αλλες και ολοι βολευτηκαν.Επισης αμα παρει η ΑΕΚ τα λεφτα από τον Ψωμιαδη με τα οποια κλεινει καθε χρονο ο ισολογισμος της εγω θα γινω αρχηγος της NASA.Κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

7)Ο προεδρος της ΕΠΟ τους ειπε να πανε στο διαιτητικο δικαστηριο ενω γνωριζε ότι ειναι αναρμοδιο για την υποθεση(βλ.υποθεση Τρικάλων.Ειρωνια και κοροιδια σε ανθρωπους οπως ο Χατζηπαναγης που τον τιμησαν οι ιδιοι ο Κωφίδης ο Παπαιωανου κτλ.Αμα δεν το ηξερε ειναι προφανως ασχετος και επικυνδινος.

8)Βαλανε τον Γκουτζελα και τον Σπυρογιαννη για 2000 και 6000 ευρω αντιστοιχα να υπογραψουν 70 φορες για να δειξουν οτι πλαστογραφηστηκαν οι υπογραφες τους.Δεν τα καταφεραν.

9)Δυσφημιση.Αν ειναι δυσφημιση η φερομενη πλαστη φορολ.ενημερωτητα ο τελικος του Κυππελου,τα επεισοδια στο ντερμπι των αιωνιων τα 40 στημενα σε κανενα απο τα οποια δεν μετεχει ο Ηρακλης δεν ειναι?

10)Οι αποφασεις στην δευτεροβαθμια για Πανιωνιο και ΑΕΚ βγήκαν θετικες σε 5'.Τον Ηρακλη τον ξεψαχνιζαν 4 ωρες!Οταν τους ζητηθηκε αναβολη τους έδωσαν 30 λεπτα της ωρας.Οχι μια ωρα,μια μερα,μια εβδομάδα!30 λεπτα.!!!!!

11)Φτανουμε στα πολυ καλα!Τα play off συμφωνα με το κταστατικο της ΕΠΟ δεν μπορουν να ξεκινησουν εφόσον δεν επικυρωθει η βαθμολογια.Εφόσον δεν επικυρωθηκε ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και όλοι οι αγωωνες ειναι ως μη γινόμενοι!!!!!!

12)Ο Αστερας Τριπολης μπορουσε να κανει ενσταση μεχρι ενα μηνα απο την εκδοση των δελτιων με την φερομενη πλαστη ενημεροτητα...Τουτεστιν μεχρι 28 Φεβρουαρίου συμφωνα με το δεδικασμενο του αγωνα ΑΡΗΣ-ΠΑΟ που δεν ερυνηθηκε και τεθηκε στο αρχειο γιατι ειχε περασει ο μηνας που ειχε καποια ομαδα να κανει ενσταση στα τελη Οκτωβριου!

13)Πολυ καλο! Ο Ιωνικος και η Καλιθθεα για το ΙΔΙΟ τονιζω ΙΔΙΟ αδικημα τιμωρηθηκαν με προστιμο και ανακληση των δελτιων που ειχαν εκδοθει.Ο Ηρακλης όμως δυσφημισε το ποδοσφαιρο και επρεπε να υποβιβαστει.!!!!

14)Ανεξαρτητη εταιρια εκανε λόγο για βιωσιμότητα της ομαδας αντιθετα με την προπαγανδα της ΕΠΟ.!Ετσι ειναι ομως οποιος δεν σκυβει το κεφαλι πρέπει να του το αφαιρούνε.Νομιζω? Τυχαιο?
Ο Ηρακλης που πηρε σφραγιδα σωματειου από τους Οθωμανους και διαλεξε για χρωματα τα του το γαλαζιο και το λευκο συμβολιζοντας την ελληνικη σημαια για να γεμιζουν με φλογα οι Ελληνες υπόδουλοι βλεποντας τον δεν παίρνει αδεια απο την Ελληνικη Κυβερνηση του ΔΝΤ.!!!!όμως επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε πολιτικη εφημεριδα των Αθηνων σε ενα κομματι της αναφεροταν προχθες ότι η Ελληνικη Κυβερνηση σκοπευει να εκποιησει 600 στρεμματα στην περιοχη της Μικρας σε λίγο καιρο.Ακριβώς όσα έχει ο ΓΣ Ηρακλης....Αξία?Ανεκτιμητη....
Μην τρωτε τον παπα και την προπαγανδα.Εχω και αλλα αδιαψευστα και αναντιρρητα στοιχεια αλλά δεν θέλω να κουραζω όποιους κανουνε την τιμη και διαβασουνε αυτες τις κουβέντες.
Επιτρεπετααι να πεσω επιβαλλεται να σηκωθω και αυτο θα γίνει.
Κουραγιο Ηρακλειδεις συνοδοιποροι.Η δικαιωση ειναι κοντα.
Το ΕΓΚΛΗΜΑ δεν θα περασει,το δικιο ειναι με το μερος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...