5.9.11

Ανοητοι Ανεκδιηγητοι Προδότες.....


Βόμβες μεγατόνων από Σφυρή!!!PDFΕκτύπωσηE-mail
05/09/11    15:55     Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
ira_skandal.jpgΗ BlueArena επικοινώνησε με τον Γιώργο Σφυρή. Πρόκειται για το ένα από τα τρία μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Τα όσα μετάφερε, θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προκαλέσουν την επέμβαση εισαγγελέα. Παράλληλα δεν διστάζει να δείξει τον δρόμο της δικαίωσης του Ηρακλή.
"Οι απόψεις των μελών του Διαιτητικού διατυπώνονται μέσα από τις αποφάσεις μας. Εμείς είμαστε ένα ανεξάρτητο όργανο και θέλουμε να αποδώσουμε Δικαιοσύνη. Επαναλαμβάνω, ανεξάρτητο όργανο. Δεν επηρεαζόμαστε ούτε από κραυγές αγωνίας ανθρώπων που συμμετείχαν σε παραβατικές ενέργειες.
Περιμένω και εγώ το σκεπτικό της απόφασης με ιδιαίτερη αγωνία, για να δω τι θα γράψουν σε αυτό. Το καταστατικό της ΕΠΟ το αναφέρει ξεκάθαρα. Στο άρθρο 41, χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως Δικαιοδοτικό Όργανο Ανώτατου βαθμού.
Θεωρητικά, ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα επαναπροσφυγής στο Διαιτητικό. Υπάρχουν όμως και άλλοι διέξοδοι δικαίωσης. Μπορεί να απαγορεύεται από τους κανονισμούς η προσφυή στα πολιτικά δικαστήρια, ωστόσο εδώ πρόκειται για μία ξεχωριστή υπόθεση. Υπεραιωνόβιες ιστορίες σπιλώνονται από συγκεκριμένες αποφάσεις.
Θα πρέπει να μην λησμονούμε ότι μιλάμε για την ίδια επιτροπή που εξέδωσε την απόφαση αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι λόγω συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων, παρακάμπτεται το Δίκαιο. Δεν θα διστάσω να τις χαρακτηρίσω ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Θυμηθείτε την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση στην εφέσεων, χαρακτήρισε αναρμόδιο το Διαιτητικό, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος και ενώ υπάρχουν σε εκκρεμότητα αρκετές υποθέσεις τις οποίες ο ίδιος χειρίζεται.
Θυμηθείτε ότι ξαφνικά και εν μέσω πολλών ανοιχτών υποθέσεων, ο κ. Πιλάβιος γνωστοποίησε την απόφασή του να αντικαταστήσει όλα τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών. Και αυτό συνέβη μία ημέρα μετά την απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό. Τυχαίο και αυτό;
Δεν μπορεί ο καθηγητής Αθλητικού Δίκαιου, κ. Μαλάτος, να χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως το Ανώτατο δικαστήριο και ένα κατώτερο όργανο (εφέσεων) να χαρακτηρίζει ένα ανώτερο (Διαιτητικό) ως αναρμόδιο.
Αύριο (6/9) υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη όλων των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Εγώ προσωπικά θα υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις όποιες δυνάμεις μου, ωστόσο δεν σκοπεύω να γίνω ένα ακόμη όργανο της πολιτικής που θέλουν να εφαρμόσουν ποδοσφαιρικοί παράγοντες.
Παρακολουθώντας όλα αυτά τα θέματα, διαπίστωσα ότι ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ προσπάθησαν να δικαιωθούν μέσω της νόμιμης οδού. Έκαναν έναν τίμιο αγώνα, σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...