19.12.11

Ομαδικό σεξ...έρευνα που θα συζητηθεί!!!


Συνολικά 328 κοπέλες πήραν μέρος στην έρευνα που διεξήχθη σε διάφορες κλινικές στην Βοστόνη και όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, μία στις 13 έφηβες από την ηλικία των 14 χρόνων μέχρι και τα 20 έχει εμπλακεί σε σεξ με πολλά πρόσωπα.
Πιο αναλυτικά, η έρευνα έδειξε, ότι το 7.3% από τις συμμετέχουσες έχουν πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ, ενώ το 45% από τις κοπέλες δήλωσαν ότι τουλάχιστον ένας άντρας συμμετέχων δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.
Ακόμα, η πλειοψηφία των κοριτσιών ανέφερε πως έπεσαν θύματα εκφοβισμού και πίεσης κι έτσι αναγκάστηκαν να πάρουν μέρος σε ομαδικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στην ζωή τους.
Παρά το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του δείγματος ήταν ενήλικες γυναίκες, η μέση ηλικία κατά την οποία είχαν την πρώτη τους εμπειρία με ομαδικό σεξ ήταν τα 15.6 χρόνια.
Παράλληλα, το ένα τρίτο των κοριτσιών δήλωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει αλκοόλ ή ναρκωτικά κατά την διάρκεια της πρώτης ομαδικής σεξουαλικής επαφής με τις μισές κοπέλες να μαρτυρούν, πως ο σύντροφός τους τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν τέτοιες ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...