27.12.11

Ποιος είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον «γιατρό της πείνας»στον ομορφάντρα!!



Μανώλης Μαυροματάκης: Ο «ομορφάντρας» που βάζει… γκολ στην πείνα!
Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι ο ....
ηθοποιός που υποδύεται τον «γιατρό της πείνας» σε διαφήμιση μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και έχει κλέψει καρδιές. Για το κοινό είναι ο… «ομορφάντρας», αυτός που με τις χιουμοριστικές και έξυπνες ατάκες του, πείθει τους φιλάθλους να φάνε το δικό του hotdog.




Πρόκειται για έναν εξαίρετο και βραβευμένο ηθοποιό με λαμπρή πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, που όμως αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις μιας και οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι περιορισμένες και πλέον θεωρούνται… «δώρο Θεού» για όποιον τις έχει.
Ο Μανώλης Μαυροματάκης έχει κάνει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το κοινό τον έχει αγαπήσει για τις υποκριτικές του ικανότητες. Ειδικά μέσω της διαφήμισης είναι για πολλούς ο αγαπημένος τους… «ομορφάντρας».

O Μανώλης Μαυροματάκης έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007. Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: Μαριονέτα – Marionette (2007), Uranya (2006), Το Όνειρο του Σκύλου – A Dog’s Dream (2005), Quo Vadis (2004), Μπραζιλερο (2001), Ενας Λαμπερός Ηλιος – A Bright Shinning Sun (2000), Η Γωνία του Παραδείσου (1998), Πριν το Τελος του Κοσμου – Before the End of the World (1996), Ελεύθερη Κατάδυση – Love Knot (1995), Λευτέρης Δημακόπουλος – Lefteris (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Τέλος, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο σε επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου.
απο το gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...