2.1.12

ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΓΙΑ 60 ΗΜΕΡΕΣ


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ 60 ΗΜΕΡΕΣ,  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Φίλοι και φίλες, η προσπάθειά μας , ο αγώνας μας δεν τελείωσε εδώ! Τώρα με μεγαλύτερη ένταση , καθώς   είδαμε και είδανε τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της δίκαιης αντίδρασής μας , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ    με  την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μας  , την ΤΕΤΑΡΤΗ   4-1-2012 στις  15:30, στη συνεδρίαση  της ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ Θεσσαλονίκης (ΤΕΔΚ), στην οδό 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43 (Σφαγεία – περιοχή ΦΙΞ) με θέμα το ΣΜΑ Ευκαρπίας (ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ)
    Να διαδηλώσουμε με ήρεμο και δημοκρατικό τρόπο, να δηλώσουμε την αντίθεσή μας ώστε  να καταλάβουν πόσο λάθος κάνανε να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς και χωρίς μάλιστα, σχεδιασμό.

ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΜΕ :
  1. Να αλλάξει ο χώρος δημιουργίας του ΣΜΑ στην ΕΥΚΑΡΠΙΑ εκεί όπου πρότεινε από την αρχή ο Δήμος, σε άλλο οικόπεδό του.
  1. Να ξεκινήσουν ταυτόχρονα να κατασκευάζονται και τα άλλα 4 ΣΜΑ , που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός με ισοκατανομή των απορριμμάτων που θα δέχονται.
  1. Να ξεκινήσει η ανάθεση στα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ (ΕΜΠ ή ΑΠΘ) και η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ των κατοίκων και  των φορέων  για μια ολοκληρωμένη και επικαιροποιημένη στα πλαίσια του «Καλλικράτη» ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ απορριμμάτων  και αποβλήτων.  
ΥΓ1 : Σημείο συνάντησης για αναχώρηση με αυτοκίνητα στις 15:00 , την Τετάρτη, στις 4-1-2012,  από το σύλλογο Μακεδονία, στις εργατικές κατοικίες. Όποιος θέλει μπορεί να ερθει απευθείας μόνος του στην οδό 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43 (Σφαγεία – περιοχή ΦΙΞ)

ΥΓ2 : άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι ότι ο δήμος δεν  εδωσε την προηγούμενη εβδομάδα άδεια ηλεκτροδότησης του εργοταξίου για την κατασκευή του ΣΜΑ. Τέτοιες κινήσεις είναι αξιολόγες και στο σωστό δρόμο.

ΥΓ3 : Παρακαλώ να προωθήσετε το επισυναπτόμενο αρχείο (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2-1-2012) σε όσα άτομα, blogs, sites, εφημερίδες, ΜΜΕ, κλπ. μπορείτε περισσότερο  
(το κείμενο του εμαιλ δεν χρειάζεται να το προωθείτε ...είναι για εσάς ίσως μόνο το ΥΓ1 για όσους θέλουν να ερθουν να δουν πως σκέφτονται και αποφασίζουν οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...