23.10.11

Σκοτώθηκε ο Μάρκο Σιμοντσέλι! (VIDEO)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα


















Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ο τραγικός θάνατος του Μάρκο Σιμοντσέλι στη διάρκεια του γκραν
πρι της Μαλαισίας.
Ο 24χρονος Ιταλός έπεσε στον 2ο γύρο του Αγώνα
Ο Marco Simoncelli, o ψηλός του MotoGP έφυγε από τη ζωή, αφού σχεδόν μια ώρα μετά το σοβαρό του τραυματισμό, υπέκυψε στο ιατρικό κέντρο της πίστας της Sepang. Το ατύχημά του προήλθε από την πτώση του στην ανοικτή στροφή 11 -12, σε ένα σημείο που οι μοτοσυκλέτες επιταχύνουν με πάνω από 200 χαω.
Ο Marco ήταν ο ένας από τους δύο οδηγούς που είχαν επιλέξει την σκληρότερη γόμα πίσω, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν την μαλακότερη επιλογή, καθώς η πίστα ήταν περίπου 6-7ο Κελσίου πιο κρύα από ότι στο πρωινό Ζέσταμα.
Ο Colin Edwards που ακολουθούσε δεν μπόρεσε να αποφύγει τον άτυχο οδηγό και μαζί και ο Valentino Rossi κτύπησε πάνω στην μοτοσυκλέτα του Αμερικανού και βγήκε εκτός πίστας. Στη διάρκεια της πτώσης η μοτοσυκλέτα του Colin κτυπάει την πλάτη του Marco, το κράνος του έφυγε από το κεφάλι του, μάλλον χτυπημένο από την μοτοσυκλέτα και η μοτοσυκλέτα του Valentino περνάει πάνω από το χέρι του φίλου του. Το κεφάλι του προφανώς κτυπάει στην άσφαλτο – αν και δεν φαίνεται στο πλάνο – και το σώμα του μένει ακίνητο.
Ο αγώνας αμέσως διακόπτεται, ο οδηγός μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο της πίστας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υποκύπτει στα τραύματά του.
Ο άτυχος Ιταλός παρασύρθηκε από άλλη μοτοσυκλέτα, μόλις στο δεύτερο γύρο του αγώνα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.


Ο αγώνας στη Μαλαισία έχει ακυρωθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...