2.12.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-11-2011 ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


Η Σ.Ε. στη συνεδρίαση της αποφάσισε:
1ο) Από την Δευτέρα 5-12-2011, μέλη της Σ.Ε. θα παραλαμβάνουν τις φωτοτυπίες των αποδείξεων πληρωμής ΔΕΗ (χωρίς το χαράτσι στα ακίνητα) και τις φωτοτυπίες ταυτοτήτων για το ομαδικό εξώδικο του Δήμου. Τόπος παραλαβής καθημερινά μέχρι τις 4 μμ στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, στα πρώην δημαρχεία Λητής και Πενταλόφου και από τις 6–8μμ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου - κτίριο Ιωαν. Καποδίστρια.
2ο) Η επόμενη ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει την Πέμπτη 8-12-2011 στις 7 μμ στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Σε αυτήν καλούνται να συμμετάσχουν και όσοι φορείς και δημότες δεν έχουν σχετική αντιπροσώπευση.
3ο) Την Δευτέρα 12-12-11 και ώρα 11 πμ η Συντονιστική Επιτροπή και όποιοι μπορούν να παραβρεθούν, θα προβεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Αισώπου 20 Θεσσαλονίκη.
4ο) Το Σάββατο στις 17-12-2011, η Σ.Ε. καλεί σε συγκέντρωση όλων των πολιτών του δήμου μας στις 12 το μεσημέρι στη γέφυρα Σταυρούπολης, απέναντι από τον Μασούτη. Θα προβούμε σε ολιγόωρο αποκλεισμό της οδού Λαγκαδά και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας. Στη κινητοποίηση αυτή θα κληθούν και ο όμοροι Δήμοι, φορείς και κάτοικοι της Δυτ. Θεσσαλονίκης.
5ο) Η Επιτροπή προχωρά σε κατασκευή και ανάρτηση σε διάφορα σημεία των πανώ διαμαρτυρίας του δήμου και καλεί τους δημότες να αναρτήσουν και αυτοί σχετικά πανώ στα σπίτια τους με το κεντρικό σύνθημα: "Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια - κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα". Καλεί επίσης τους πολίτες να οργανωθούν κατά γειτονιές για να αποκρουστούν οποιεσδήποτε απόπειρες διακοπής του βασικού κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος και για την επανασύνδεση, όπου αυτό συμβεί, με μαζικές κινητοποιήσεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...