4.12.11

Συμπτώσεις Euro 2012 με το Euro 2004!!!!


Οι συμπτώσεις πολλές φορές δεν λένε τίποτα. Άλλες φορές μπορεί να σημαίνουν και πολλά. Αυτά βέβαια μετρούν περισσότερους για τους προληπτικούς, όμως όσο κι αν δεν δίνουμε σημασία στις συμπτώσεις, υπάρχουν πολλές ανάμεσα στην εθνική του 2004 και του τώρα αναφορικά με την κλήρωση του Euro 2012, που φέρνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμέτωπο με την Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρωσία. 
 
Δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μετά από 8 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Πολλοί παίκτες έχουν αποσυρθεί, άλλοι έχουν γίνει διοικητικά στελέχη (Ζαγοράκης, Βρύζας), άλλοι βρίσκονται στην Εθνική σε άλλο πόστο (Φύσσας) ή έχουν γίνει προπονητές (Γεωργιάδης) και ελάχιστοι παίζουν ακόμα (Χαριστέας, Καραγκούνης, Κατσουράνης κα).
Οι συμπτώσεις που αναφέρουμε λοιπόν, έχουν να κάνουν με τα παιχνίδια της μοίρας που παίζουν περίεργο παιχνίδι στην Εθνική. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι... Πρώτα απ' όλα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα παίξει στην πρεμιέρα του Euro όπως και το μαγικό 2004.



Οι διεθνείς μας μαζί με τους Πολωνούς θα ανοίξουν την αυλαία της διοργάνωσης, καθώς όπως και πριν 8 χρόνια κληρώθηκαν με την διοργανώτρια ομάδα (αυτή τη φορά είναι συνδιοργανώτρια, αφού υπάρχει και η Ουκρανία). Αν κερδίσουμε και στην πρεμιέρα, τότε οι συμπτώσεις θα αυξηθούν κι άλλο και θα αρχίζουμε να πιστεύουμε σε επανάληψη της ιστορίας και στην μοίρα.
 Επίσης, όπως και τη χρονιά που η χώρα μας πάτησε την ποδοσφαιρική κορυφή της Ευρώπης, έτσι και το 2012 βρίσκεται στον πρώτο όμιλο. Στον συγκεκριμένο όμιλο βρίσκονται βέβαια οι διοργανωτές, όμως τώρα υπάρχουν δύο και έτυχε να πέσουμε πάλι μ' αυτόν που ήταν στον πρώτο.
 
Ο όμιλος και η πρεμιέρα πάντως δεν είναι η μόνη που θυμίζει 2004, καθώς το ίδιο ισχύει και για τη τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου μας. Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση με τους Ρώσους, όπου και πριν 8 χρόνια τους βρήκαμε απέναντί μας στο τρίτο ματς του πρώτου ομίλου. Τότε χάσαμε αλλά είχαμε περάσει, αν και τώρα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε νωρίτερα την πρόκριση, τότε το σκηνικό θα είναι ΤΟΣΟ ίδιο
Και αν θέλουμε να το προχωρήσουμε κι άλλο, μπορούμε να πούμε πως το 2004 είχε κερδίσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός που τώρα είναι πρωτοπόρος (προς Θεού δεν προδικάζουμε πως θα το κατακτήσει και τώρα, αφού ακόμα είμαστε στην αρχή), ενώ έχουμε εκλογές τον Φλεβάρη, ενώ πριν 8 χρόνια είχαμε τον Μάρτη, όπου της κέρδισε η Νέα Δημοκρατία. Λέτε να πάρουμε και την Eurovision;

Είτε πιστεύετε, είτε όχι σε συμπτώσεις, είναι δεδομένο πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολλές. Το Sport24.gr απλά τις παραθέτει και περιμένει όπως και όλοι σας να δούμε αν θα επαναληφθούν και γίνει και πάλι το θαύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...