5.12.11

Πρωτότυπος διαγωνισμός από τα μήλα KIKU


KIKU@WORK!!!!


Τα μήλα KIKU κάνουν τις ώρες τις δουλειάς παιχνίδι!!! KIKU@WORK!
τα μήλα  KIKU έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να επισκέπτονται  χώρους εργασίας της Θεσσαλονίκης.
Τα μήλα KIKU και ο 93.1 Heart FM ξεκίνησαν να σας επισκέπτονται στο χώρο εργασίας σας και προσφέρουν σε εσάς και στους συναδέρφους σας, υπέροχα μήλα KIKU!  Μέσα σε λίγα λεπτά σας  ενημερώνουμε για το καλύτερο snack που μπορείτε να έχετε στο γραφείο σας και στο σπίτι σας! Τα υπέροχα μήλα KIKU! Αυτά με τη ρίγα!
Και φυσικά… όλοι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό KIKU, όπου 3 νικητές στις 3/1/2012, θα κερδίσουν από ένα διήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στον υπέροχο ξενώνα-αρχοντικό Ταρσούνα (www.arxontico.gr), στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο.
Κάποιοι απολαμβάνουν ήδη τα υπέροχα μήλα KIKU!!!

Εσείς θέλετε να έρθουμε στον χώρο εργασίας σας;

Εάν ναι τότε κάντε κλικ παρακάτω και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για λογαριασμό της επιχείρησης που εργάζεστε ή έχετε στην ιδιοκτησία σας. Μπορεί να είναι γραφείο, μαγαζί, εργοστάσιο, βιοτεχνία …μπορεί να είναι οτιδήποτε. 
Στείλτε την φόρμα με e-mail στο info@heartfm.gr ή με fax στο 2310234449.
Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να δώσετε τηλεφωνικά την αίτησή σας , τηλεφωνήστε και μιλήστε με τη γραμματεία του σταθμού στο 2310225931.
Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα μήλα KIKU ...και ακόμη περισσότερες στο www.kiku.gr

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και μετά στείλτε την με e-mail στοinfo@heartfm.gr:



Tι πρέπει να γνωρίζεις για ένα ΜΗΛΟ ΚIKU: 
Ένα μήλο Kiku @ work την ημέρα...τον γιατρό τον κάνει πέρα γιατί...όπως και αν το δεις...Kiku είναι!
Στην Kiku Hellas εδώ και έξι χρόνια, καλλιεργούμε όλες τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να διασφαλίσουμε ότι… ο καρπός μας, το μήλο KIKU φτάνει σε σας ακριβώς όπως πρέπει: Μυρωδάτο, τραγανό, νόστιμο και ζουμερό!
Το μήλο KIKU είναι προϊόν ολοκληρωμένης διαχείρισης, με λογότυπο κατοχυρωμένο συμβολαιακά παγκοσμίως, γεγονός που διασφαλίζει στο έπακρο την ποιότητά του. Οι μηλιές KIKU φέρουν το ατομικό καρτελάκι γνησιότητας της ποικιλίας, που πιστοποιεί την καθαρότητα του υλικού που εγκαθίσταται σε κάθε χωράφι.
Στη μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη οικογένεια καλλιεργητών της μηλιάς KIKU ανήκουν παραγωγοί πολλών ημιορεινών και ορεινών περιοχών της Β. Ελλάδας που τους διακρίνει το μεράκι, η υπομονή, η επιμονή και η αμέριστη αγάπη για την καλλιέργεια της γης και για αυτόν τον τόσο προικισμένο καρπό της.
Έτσι, κάθε φορά που βλέπετε το ατομικό αυτοκόλλητο γνησιότητας KIKU®, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι επιλέγετε ένα αληθινά ποιοτικό φρούτο. Ένα μήλο από τον τόπο μας.
Μήλο Kiku...αυτό με τη ρίγα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...