16.12.11

Το γυμνό σκίτσο της Lady Gaga από τον Tony Bennett σε δημοπρασία Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Το γυμνό σκίτσο της Lady Gaga από τον Tony Bennett τίθεται σε δημοπρασία

Η Lady Gaga πόζαρε γυμνή ο Tony Bennett σκίτσαρε και το αποτέλεσμα ανεβαίνει...
στο Ebay με τιμή εκκίνησης 5.000 δολάρια. Διάβασε που θα πάνε τα λεφτά σου, αλλά και πώς έγινε το σκίτσο.
Το γυμνό σώμα της Lady Gaga ζωγραφισμένο από τον Θρύλο της μουσικής Tony Bennet είναι πλέον ένα έργο Tέχνης, το οποίο μπορείς να αγοράσεις στο Ebay και εκτός από το να αποκτήσεις κάτι μοναδικό και σπάνιο, να κάνεις και καλό, αφού πωλείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα θα διατεθούν στο ίδρυμα του ζεύγους Bennett, το οποίο έχει σκοπό την ενίσχυση της Τέχνης στα δημόσια γυμνάσια, αλλά και το Born This Way Foundation της Lady.
Η τιμή εκκίνησης είναι 5.000 δολάρια και περιλαμβάνει μια φωτογραφία από την ημέρα της συνεργασίας των δύο στο τραγούδι "The Lady Is A Tramp" τραβηγμένη από την διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz.


H Lady Gaga μιλώντας για το πορτραίτο είπε: "Έβγαλα την ρόμπα μου, πήρα θέση και είπα στον Tony, εδώ είμαι. Ντράπηκα λίγο και σκέφτηκα, αυτός είναι ο Tony Bennett, γιατί εγώ είμαι γυμνή;".
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/article1536042.ece/ALTERNATES/w620/Lady+Gaga.jpg
Οι δυό τους μοιράζονται μια ιδιαίτερη σχέση, καθώς η Lagy Gaga λέει ότι νιώθω άσχημα όταν είναι κοντά η γυναίκα του, διότι είναι πολύ γοητευτικός και πάντα κύριος. Ο Tony Bennet έχει πει ότι είναι το πιο ωραίο άτομο που έχει γνωρίσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...