26.11.10

Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος


Η 25χρονη Jodie Kenna από τη Βρετανία ήταν εννέα μηνών έγκυος μόνο που δεν το είχε καταλάβει, με αποτέλεσμα να γεννήσει ξαφνικά μέσα στη μπανιέρα!


Η Kenna που εργάζεται μάλιστα και ως νοσοκόμα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και υπέφερε απόστομαχόπονουςόση ώρα ήταν στη δουλειά.


Οι συνάδελφοι της την προέτρεψαν να φύγει και να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί. Με το που επέστρεψε σπίτι της όμως οι πόνοι της έγιναν εντονότεροι. Αποφάσισε λοιπόν να μπει στην μπανιέρα και να κάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Μόνο που αντί να χαλαρώσει, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι βάρους 3 κιλών και 300 γραμμαρίων.


Η 25χρονη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε μόνη της μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της μιας και δεν ήταν κανείς εκεί να τη βοηθήσει: «όταν κατάλαβα τι μου συνέβαινε είχα τρομοκρατηθεί. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Είναι περίεργο αλλά οι μαίες λένε ότι μπορεί να συμβεί».


Φανταστείτε τώρα τι σοκ έπαθε ο 31χρονος σύζυγος της Alan Whitehead που επιστρέφοντας στο σπίτι είδε τη γυναίκα του να κρατά αγκαλιά ένα μωρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το ασθενοφόρο που έφτασε μετά από λίγη ώρα παρέλαβε μητέρα και παιδί και τους μετέφερε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.


Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 2 Νοεμβρίου. Σήμερα σχεδόν δυο εβδομάδες μετά, το ζεύγος Kenna δηλώνει ευτυχισμένο και χαρούμενο που η 5χρονη κορούλα τους Evie απόκτησε αδερφάκι έστω και τόσο… ξαφνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...