24.11.10

Κάτω απο το Λας Βέγκας.. (photos)

Βαθιά κάτω απο τα λαμπερά φώτα του Λας Βέγκας κρύβεται ένας σκοτεινός λαβύρινθος απο υπόγειες σήραγγες υπονόμων. Αυτά τα 321 χιλιόμετρα υπονόμων αποτελούν το σπίτι μιας μυστικής κοινότητας περίπου χιλίων άστεγων ανθρώπων που διαβιώνουν στην κοιλιά της μεγάλης πόλης.Παρά το ρίσκο για αρρώστιες, δηλητηριώδης αράχνες αλλα και το νερό των υπονόμων που μπορεί να τους παρασύρει, πολοί απο τους ανθρώπους των υπονόμων έχουν δημιουργήσει μικρούς καταυλισμούς με έπιπλα, στολίδια, και ράφια γεμάτα αντικείμενα. Καποιοι, όπως ο Steven και η φίλη του Kathryn, έχουν επιπλώσει το σπίτι τους με ιδιαίτερη φροντίδα – Το “σπιτι” των 37 τ.μ. που έχουν, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μια ντουλάπα ακόμα και μια βιβλιοθήκη. Οι κάτοικοι των υπονόμων έχουν φτιάξει ντουλάπες για τα ρούχα τους αλλα και έπιπλα για να κάνουν τον υπόγειο κόσμο τους πιο φιλικό και ευχάριστο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζούν εκεί είναι άτομα που έχουν χάσει τη δουλειά τους, βετεράνοι πολέμου που υποφέρουν απο μετατραυματικό στρες, χρήστες ναρκωτικών, ακόμα και εγκληματίες. Κερδίζουν τα χρήματά τους απο την πόλη της υπερβολής που βρίσκεται απο πάνω τους, είτε με το να ζητιανεύουν είτε με το να ψάχνουν στα σκουπίδια. Κάποιοι έχουν ακόμα δουλειά σε ξενοδοχεία και παρόμοια μερή.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα άρθρα των The Daily MailThe Sun καιABC News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...