19.11.10

Δυσφορία για το "ξεζούμισμα" του Βέλλιου

19/11/10    14:14     Επιμέλεια: BLUEARENA
Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Λεωνίδας Βόκολος, με την επιλογή να βάλει τον Βέλλιο να αγωνιστεί σε τρεις μέρες 180 λεπτά (!) σε δύο φιλικά (!) ουσιαστικά απενεργοποίησε τον παίκτη, αναγκάζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Την δυσφορία των ανθρώπων του Ηρακλή για αυτό το "ξεζούμισμα" του παίκτη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό καταδεικνύει και η σχετική αναφορά στο επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, σήμερα (19/11):
"Δυσμενή εντύπωση στην τεχνική ηγεσία και στους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ δημιούργησε η αντιμετώπιση του Απόστολου Βέλλιου από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Νέων. Ο 18χρονος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας, κλήθηκε να αγωνιστεί σε δύο φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί 90 λεπτά, μέσα σε τρεις μέρες (!), δηλαδή την Τρίτη 16/11 και την Πέμπτη 18/11, ενώ είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση με την ομάδα του, αύριο, Σάββατο 20/11.
Η απουσία ‘ευελιξίας’ ως προς την μεταχείριση του νεαρού παίκτη σε δύο (σημειωτέον) ΦΙΛΙΚΟΥΣ αγώνες της Νέων, οδήγησε τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ να τον αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να έχει την απαραίτητη ανάπαυση, όντας ουσιαστικά απενεργοποιημένος από την καταχρηστική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...