28.11.11

Ο Μαρακάκης τράβηξε το σχοινί και γράφτηκε το τέλος!


Η απόφαση του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη να αναλάβει ως συνήγορος υπεράσπισης την υπόθεση των ληστών με τα καλάσνικοφ σήμανε και το οριστικό τέλος ...της σχέσης του με την όμορφη ξανθιά του Κοινοβουλίου. Η Έλενα Ράπτη φαίνεται πως ενοχλήθηκε σφόδρα με τον «αγαπημένο» της δικηγόρο όταν έμαθε πως εκείνος πήρε τη δικογραφία στα χέρια του. Ο Γιάννης Μαρακάκης βγήκε μάλιστα και τηλεφωνικά σε μεσημεριανές εκπομπές για να πει δυο λόγια για τους δράστες και τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Οι νεαροί είχαν σοκάρει το πανελλήνιο και βύθισαν οικογένειες στη θλίψη και τη δυστυχία, αφού με κίνητρο τις ληστείες εισέβαλλαν σε διαμερίσματα στη Γλυφάδα και με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά ενώ στη συνέχεια βίαζαν και γυναίκες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με τρόπο που ούτε ο πιο φρικτός νους μπορούσε να φανταστεί.


Η πολιτικός διέβλεψε ότι η επαγγελματική απόφαση του « αγαπημένου» της να αναλάβει μία τόσο ευαίσθητη υπόθεση, θα είχε σίγουρα αντίκτυπο και σε εκείνη. Όταν δε διαπίστωσε πως ο Γιάννης Μαρακάκης υπεραμύνθηκε του ρόλου του καθώς θεώρησε ότι επρόκειτο για μια επαγγελματική απόφαση και τίποτα περισσότερο, για εκείνη αυτό ήταν και η τελευταία πράξη του έρωτά τους.


Η Έλενα Ράπτη αισθάνθηκε –λέει – απογοητευμένη αφού ως γυναίκα αλλά και ως πολιτικός με κοινωνικό έργο στα πάντα μπορούσε να βάλει νερό στο κρασί της όχι όμως και σ’ αυτό.


Ήτανε στραβό το κλίμα (το ζευγάρι μια ήταν μαζί και δύο χώρια) το’ φαγε και ο γάιδαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...