26.11.11

Εκπληκτικό το νέο κινητό Nokia «HumanForm»

H Nokia παρουσίασε ένα ακόμα concept phone, το Nokia Human Form. Έρχεται από το Nokia Design and Nokia Research Center και αφορά το πρώτο concept smartphone με την δύναμη της νανοτεχνολογίας.





Η εύκαμπτη μορφή του θα μπορεί να παίρνει όποιο σχήμα θέλετε. Η διαφανής οθόνη αφής του,επίτευγμα της νανοτεχνολογίας, δεν είναι πια το κύριο εργαλείο λειτουργίας του κινητού, εφόσον κάθε μέρος του τηλεφώνου είναι δυναμικό και λειτουργεί με γνώμονα την άνεσή σας. Όπως και το Nokia GEM, έτσι και το Human Form είναι ολόκληρο μια οθόνη αφής.







Όσον αφορά την λειτουργία του, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται αναγνώριση διάθεσης (παρόμοιο αν όχι ίδιο με του Nokia GEM) όπου το κινητό αναγνωρίζει την διάθεση του χρήστη από τον τόνο της φωνής. Μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω κάνοντας το κινητό να αναγνωρίζει την διάθεση από την εικόνα που έχει εκείνη την στιγμή το πρόσωπο του χρήστη. Άλλο χαρακτηριστικό ειναι το flex control όπου το browsing και τo pinch to zoom γίνεται κάμπτoντας την οθόνη.







Όμως η πιο εντυπωσιακή λειτουργία είναι το electro tactile, όπου μπορούμε να «νοιώθουμε» με την αφή μας την εικόνα ανάγλυφα. Αυτή τη στιγμή το Nokia Human Form είναι το πιο υποσχόμενο smartphone project που περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...