13.11.10

Έστειλαν σημείωμα περαίωσης σε 96χρονο!!!!!!

Έστειλαν σημείωμα περαίωσης σε 96χρονο!Μπορεί να γλίτωσε από πολέμους, πείνα και κατοχή αλλά από την περαίωση δεν κατάφερε να γλιτώσει!
Ο λόγος για έναν 96χρονο από την Ελάτεια Φθιώτιδας ο οποίος έλαβε προ ολίγων ημερών σημείωμα περαίωσης για τα έτη 2001- 2010 που τον καλεί να καταβάλλει 7.000 ευρώ! Μάλιστα, η εφορία είναι διατεθειμένη να κάνει και γερή έκπτωση (της τάξεως του 92%, δηλαδή 6.440 ευρώ) αν καταβάλει τα χρήματα τοις μετρητοίς!
Φυσικά πρόκειται για γκάφα πρώτου μεγέθους, καθώς ακόμη και να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο 96χρονος έχει βγει στη σύνταξη από το 1982 και δεν είχε έκτοτε καμία επαγγελματική δραστηριότητα, ούτως η άλλως η ηλικία που είχε το 2001 απ’ όπου ξεκινά η περαίωση (86 ετών) τον… εξαιρεί από αυτήν!
Ο ίδιος, βέβαια, δε φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα από την «γκάφα» της εφορίας και μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά: «Με το που είδα το σημείωμα, τρελάθηκα. Παρ’ ολίγο να πάρω το κουμπούρι να πάω στην εφορία να τους καθαρίσω όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...