25.3.11

Ο Αποστόλης & στα 2 γκολ μέσα στις φάσεις!! Liverpool Res. 2 Everton Res. 2


Μετά από  την ήττα της Δευτέρας στην Μπλάκμπερν με  2-1  ο  Alan Stubbs είχε ζητήσει από την ομάδα του να συνδυάσει την καλή απόδοση με θετικό αποτέλεσμα με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στην Barclay's Premier Reserve League, και για 45 λεπτά πήρε ακριβώς την απάντηση που επιθυμούσε.
Οι παίχτες της Έβερτον εισέβαλαν με  ένα προβάδισμα 2-0  στο ημίχρονο με τον  Έλληνα επιθετικό Απόστολο  Βέλλιο να  συμμετέχει  σε μεγάλο βαθμό,  στα γκολ από τον Adam Forshaw και τον  Connor McAleny.


Ο τερματοφύλακας   Connor Roberts έσωσε  επίσης πέναλτυ  από τον Michael Roberts, και οι φιλοξενούμενοι είχαν  τον πλήρη έλεγχο.
Αλλά μετά που οι κόκκινοι έβαλαν τον  Toni Brito Silva οι ισοροπίες άλλαξαν και τα  γκολ από τον Jesus Fernandez και τον  Nikola Saric σήμαναν  το  τέλος της διασκέδασης και το φυσικό επακόλουθο ήταν η  ισοπαλία.




David Moyes
Blues boss David Moyes watches on at Anfield.
Οι φιλοξενούμενοι  ξεκίνησαν το παιχνίδι έντονα με μια μεσαία γραμμή με πέντε παίκτες  που έμοιαζε να πιέζει την  Λίβερπουλ  σε κάθε ευκαιρία.
Μόλις στο  δύο ο  Βέλλιος έκανε ένα μακρινό σουτ   που το έβγαλε με υπερένταση με  τις παλάμες  του ο Martin Hansen .
 Η πρόωρη απειλή  της Λίβερπουλ ήρθε στο 12 με τον Saric.
Πέντε λεπτά αργότερα η Έβερτον πήρε το προβάδισμα με  θεαματικό τρόπο
.  Ο  
Βέλλιος έστρωσε  επιδέξια την μπάλα  στην πορεία του Forshaw  που με μια εκπληκτική προσπάθεια εκτέλεσε τον αβοήθητο  Hansen  από 25 μέτρα.
Η γηπεδούχος έψαξε για μια εξίσου εντυπωσιακή ανάκαμψη  και στο  26 ο  Φερνάντες βρέθηκε με λίγο χώρο στην άκρη της περιοχής και σημάδεψε μερικά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Σύντομα το  βράδυέγινε χειρότερο για την  Έβερτον, όταν ο  Jose Baxter  τραυματίστηκε  και έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Tom Donegan.


Στο 41 η  Λίβερπουλ  λειτούργησε καλά σε  μια εκτέλεση φαουλ.
Μόλις ένα λεπτό αργότερα η Έβερτον σκόραρε το δεύτερο γκολ του αγώνα με τον  Βέλλιο να  παίζει ένα αναπόσπαστο μέρος στην δημιουργία του γκολ.
Την μπαλιά του Έλληνα επιθετικού εκμεταλλεύτηκε τέλεια ο  Connor McAleny  που κεραυνοβόλησε την μπάλα στην οροφή των διχτύων.
Στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ κέρδισε ένα συζητήσιμο πέναλτυ, καθώς ο  Aristote Nsiala συγκρούστηκε με τον Jack Robinson στην αριστερή πλευρά της περιοχής.
Αλλά ο Michael Roberts δεν έβαλε  ούτε  δύναμη ούτε  ακρίβεια και ο  Connor Roberts έσωσε την εστία του.

Connor McAleny
Ο Connor McAleny έβαλε την  Έβερτον 2-0 μπροστά
Ο  Silva αντικατέστησε τον  αμυντικό Conor Thomas και η γηπεδούχος έριξε την προσοχή στον αέρα σε αναζήτηση μιας διαδρομής να μπεί πίσω στο παιχνίδι και στο 55 η προσπάθεια του σταμάτησε από τον Roberts.
Αλλά η Έβερτον δεν μπορούσε να κρατήσει τους κόκκινους  έξω για πολύ ώρα ακόμη, ο Jesus Fernandez  βρήκε την λύση  από τα 20 μέτρα για το 2-1.
Στο 65  η γηπεδούχος  ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει,  μπροστά οι  τρεις κόκκινοι  προκαλεσαν  τον όλεθρο, ο  Νίκολα Σάριτς βρήκε κάποια περιθώρια μέσα από την περιοχή να πλασάρει τον Roberts
.

 Πηγη: evertonfc.com

Εγώ κρατάω από όλη την ανάλυση του αγώνα την σημαντική βοήθεια του Αποστόλη στο παιχνίδι αυτή την φορά με ασσιστ. Τα σχόλια είναι περιττά .....
Σίγουρα θα πάει ψηλά αυτό το παιδί γιατί δείχνει να παίζει με μυαλό!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...