26.3.11

TO γαμ....... πάλι το ματς τα αρειανά μαζί με την αστυνομία!!!

Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν ένα λεπτό πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν στους φίλους του Ηρακλή που βρίσκονταν στη θύρα των επισήμων και το Ιβανώφειο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.
Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την χρονική τους σειρά. Οι επίσημοι του Άρη, προεξάρχοντος του Γιάννη Δαμιανίδη, κάθισαν ακριβώς πίσω από τον πάγκο των κίτρινων. Από το ξεκίνημα, υπήρχε έντονη λογομαχία φίλων του Ηρακλή με τους ευτραφείς συνοδούς του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Άρης. Επαναλαμβάνουμε, μόνο λογομαχία, με τους συνοδούς να απαντάνε στα συνθήματα των οπαδών του Ηρακλή.
Τις δύο πλευρές χώριζε μία διμοιρία ΜΑΤ. Χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, άλλες δύο διμοιρίες κινήθηκαν προς εκείνο το σημείο και χωρίς λόγο, εξαπέλυσαν επίθεση με γκλομπ, προκαλώντας πανδαιμόνιο, Δεκάδες καθίσματα εκτοξεύτηκαν εναντίον των ΜΑΤ, πετάχτηκε ένας πυρσό, ενώ άναψε και ένας πυροσβεστήρας, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.
Η ομάδα του Άρη κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ενώ αποχώρησαν οι επίσημοι του Άρη με τους συνοδούς τους. Πριν από δευτερόλεπτα, ο Μάκης Σαρλής ενημέρωσε ότι οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας.

bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...