30.3.11

Τυφλό σύστημα με Rapid Typing Tutor


Αυτό το ιστολόγιο
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 

Τυφλό σύστημα με Rapid Typing Tutor

Το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης τυφλού συστήματος στην πληκτρολόγηση Rapid Typing Tutor(βερσιόν 2011) που παρουσιάζω σήμερα, νομίζω θα ευχαριστήσει τους αρχάριους αναγνώστες που ακόμη...παλεύουν με το πληκτρολόγιο κάνοντας ώρες να πληκτρολογήσουν.

Το πρόγραμμα Rapid Typing Tutor έχει ελληνικό μενού, μπορείτε αλλάζοντας τη γλώσσα πληκτρολογίου να κάνετε την πρακτική εξάσκηση σας πληκτρολογώντας ελληνικά. Η βοήθεια και το μάθημα είναι στα αγγλικά αλλά...δεν χρειάζονται. Όταν αλλάξετε γλώσσα όπως είπα, το πρώτο μάθημα είναι η πληκτρολόγηση των  φ ξ και κενού διαστήματος. Υπάρχει έγχρωμη απεικόνιση των δακτύλων και ποιο θα χρησιμοποιείτε κάθε φορά:

free rapid-typing tutor program

Στην αρχή ξεκινάτε με 2 γράμματα αλλά βαθμιαία σε κάθε μάθημα χρησιμοποιείτε περισσότερα δάκτυλα, μέχρι να φτάσετε στο σημείο να τοποθετείτε τα δάκτυλα των 2 χεριών στο πληκτρολόγιο κατάλληλα ώστε να πληκτρολογείτε με το τυφλό σύστημα. Με υπομονή και εξάσκηση θα δείτε ότι τα καταφέρνετε.

Στην ιστοσελίδα τους έχουν και online test για μέτρηση ταχύτητας πληκτρολόγησης και λαθών! Στην πορεία, κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να κοιτάζετε το πληκτρολόγιο διότι σας καθυστερεί.



Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence


πηγη: Sotostips.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...