2.11.11

Τελικά τι είναι το upskirt ???



Μεταφράζω από την Wikipedia. “Upskirt είναι η πρακτική του να φωτογραφίζεις ή να τραβάς βίντεο (άνευ συναινέσεως) κάτω από τις φούστες των γυναικών». Ένα έχω να πω. Αίσχος! Αυτή η κατηγορία βίντεο όμως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο διαδίκτυο. Ακόμα πιο δημοφιλής και από άλλες κατηγορίες κλασικού πορνό, οι οποίες θα περίμενες να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση.

Κι όμως, τα upskirt, τα voyeur, τα downblouse και όλα όσα παραπέμπουν σε ηδονοβλεψία, γνωρίζουν πολλή μεγάλη άνθηση και ζήτηση. Και γι’ αυτό έχουν στηθεί ολόκληρες ιστοσελίδες με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Άνθρωποι πληρώνουν λεφτά για να δουν κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας.

Θες επειδή προσθέτει στο μυστήριο; Θες επειδή πολλές επώνυμες, οι οποίες δεν έχουν φωτογραφηθεί ή εμφανιστεί γυμνές, πέφτουν συχνά θύματα upskirt; Θες επειδή ο άνδρας πρώτα γεννιέται ματάκιας και μετά ανακαλύπτει την σεξουαλικότητά του;

Όπως και να ‘χει το upskirt είναι κάτι το οποίο πρέπει να το σεβόμαστε και να το τιμάμε. Γι’ αυτό και το MEN 24 τού δίνει την δέουσα προσοχή. Παρακάτω θα βρεις τις ιέρειες του upskirt στην Ελλάδα.

Πρώτα όμως ας δούμε τι απαιτήσεις έχει το upskirt. Γιατί δεν χαιρόμαστε έτσι με το να βλέπουμε απλά κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας. Αυτή η γυναίκα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.

Α) Να έχει ωραία πόδια. Κι αν είναι να φανεί και ο πωπός της, οφέιλει να έχει και ωραίο ποπό. Όχι αψεγάδιαστο. Ωραίο.

Β) Να έχει τη διάθεση να μας δείξει τα πόδια της. Άρα να φοράει φούστα. Κοντή παρακαλώ.

Γ) Να βρίσκεται συχνά μπροστά σε μια κάμερα και να είναι αρκετά αφελής ώστε να μην προσέχει διαρκώς πώς να αλλάξει σταυροπόδι.

Και έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα. Με τόσες πρωινές εκπομπές, μεσημεριανάδικα και βραδινά show, η λίστα με τις Ελληνίδες ιέρειες του upskirt είναι τουλάχιστον ικανοποιητική.

πηγη: ΜΕN24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...