4.11.10

Τι ενδιαφέρον είπε ο Ουζουνίδης για τον Βέλλιο στην σημερινή συνέντευξη?


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του σε ερώτημα για τον Απόστολο Βέλλιο: "Ο Βέλλιος είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Θα εξελιχθεί λέγοντάς του πράγματα που μπορεί να μην του αρέσουν, αλλά θα τον κάνουν καλύτερο στη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα παιδιά. Πολλές φορές για μένα ένας παίκτης που μπαίνει για ένα ή δύο λεπτά, ίσως είναι πιο σημαντικός από αυτόν που αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τα παιχνίδια της ομάδας.
Για το πόσο σημαντικό θεωρεί ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει του τοπικού ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, είπε: "Ντέρμπι είναι όλα τα παιχνίδια και αποδείχθηκε ήδη αυτό. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, αλλά χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι".
"Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι για να δώσουμε πίεση και άγχος στον αντίπαλό μας. Το σημαντικό είναι το πώς θα ξεκινήσουμε και να ανταποκριθούμε στην πίεση και το πάθος που θα δείξει ο αντίπαλός μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε λέγοντας ότι…
"Η Ξάνθη βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ετοιμάζεται για ένα σημαντικό ματς. Το θέλουμε όμως και εμείς, με τις απουσίες να είναι ακόμη μεγαλύτερες από την προηγούμενη εβδομάδα και προετοιμαζόμαστε για να το κερδίσουμε. Με αυτή τη φιλοσοφία θα μπούμε στο γήπεδο. Ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό μας κομμάτι. Έχουμε απουσίες, αλλά έχω την εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα".
Επιμέλεια: BLUEARENA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...