18.11.11

ΣΠΟΝΔΗ ή αλλιώς καλό φαγητό στη Νάουσα!!!



Η Νάουσα είναι χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου, στα 350 μ. υψόμετρο. Είναι η δεύτερη πόλη του Ν. Ημαθίας, με πληθυσμό περίπου 25.000 κατοίκων και αποτελεί έδρα του Δήμου Νάουσας. Φέρει τον τιμητικό τίτλο "ηρωική πόλη" ένεκα του αγώνα των Ναουσαίων έναντι του Οθωμανικού ζυγού κατά το 1822. Απέχει 20 χλμ. από τη Βέροια, 30 χλμ. από την Έδεσσα και 90 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.
 Η πόλη είναι προικισμένη με πολλες φυσικές ομορφιές και τα τοπία είναι μαγευτικά.
Επίσης όλες τις εποχές του χρόνου προσελκύει πολλόυς επισκέπτες είτε πηγαίνουν στις απόκριες για να συμμετέχουν στα γλέντια που είναι συνδεδεμένα με το καρναβάλι είτε το χειμώνα με το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο που διαθέτει στα 3-5 Πηγάδια και συρρέουν από όλη την Ελλάδα.
Το χειμώνα το τζάκι δίνει ευχάριστη νότα
Στο άρθρο  αυτό θα ασχοληθούμε με ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία εδώ και αρκετά χρόνια και είναι συνώνυμο της πολύ καλής ποιότητας φαγητού και καλής εξυπηρέτησης.
 Είναι το εστιατόριο ΣΠΟΝΔΗ το οποίο με τις νοστιμιές που προσφέρει  καταφέρνει  να διεγείρει ευχάριστα τον ουρανίσκο.Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και οι στιγμές που περνάει ο επισκέπτης είναι ευχάριστες και σε αυτό συμβάλει η πολύ καλή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την γρήγορη εξυπηρέτηση.








Τα γνήσια Ναουσαίϊκα πιάτα και μεζέδες ποικίλουν,οι  προσωπικές δημιουργίες του σεφ και  ιδιοκτήτη είναι  εμπνευσμένες απο την μακρόχρονη πορεία του στο χώρο της  κουζίνας.Οι σαλάτες είναι χορταστικές και ανεπανάληπτες!!!






 
 

Η κάβα κρασιών είναι ενημερωμένη και έχει κρασιά από τους καλύτερους αμπελουργούς στην Ελλάδα,.
Η επίσκεψη σας στο εστιατόριο ΣΠΟΝΔΗ θα είναι μια αξέχαστη  εμπειρία. 
Περιμένω σχόλια σας απο εσάς που θα το επισκεφθείτε!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...