22.11.11

iShred = iPad ενσωματωμένο σε snowdoard!!!(photos+vid)

Στην εταιρεία signalsnowboards κάνουν διαφορετικά πράγματα.¨Εχουν μια τρέλλα και την κάνουν να πέρνει διάφορες μορφές.Μια απο αυτές είναι το iShred.

Μέσω του προγράμματος Every Thusday  οι εργαζόμενοι της Snowboards γίνονται δημιουργικοί με το σχεδιασμό του σκάφους  των σανίδων και προσθέτουν απίστευτα gadget. 
Πρόσφατα κοπιάσαν περισσότερο  από κάθε άλλη φορά για να πετύχουν ένα από τα πιο δημιουργικά σχέδια snowboard που έχουν υπάρξει: το iShred.
  Ξεκινώντας με ένα φύλλο στο CNC ξύλο στην πάνω μεριά  και η βάση από αλουμίνιο, το προσωπικό της εταιρείας  πέρασε από πολλές αναθεωρήσεις, πριν καταφέρει  το σωστό συνδυασμό των τμημάτων και  ολοκληρώσει την διαδικασία προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα φωτισμού που ήταν το πιο δύσκολο!! Το τελικό προϊόν που κρύβει ένα iPad μέσα στο snowboard εντυπωσιάζει.
 Ένα φωτιζόμενο με LED  λογότυπο του σήματος  στην κάτω πλευρά του αλουμίνιο προσθέτει μια μοναδική πινελιά που θα προσελκύσει την προσοχή εκείνων που δεν αντιλαμβάνονται το iPad που δεσπόζει στην  άλλη πλευρά.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...