31.12.10

Πλευρά Βέλλιου: "Οχι" στη δοκιμή από Φούλαμ

Επιμέλεια: BLUEARENA     


Αρνητικός να πάει να δοκιμαστεί ο Αποστόλης Βέλλιος στη Φούλαμ εμφανίζεται ο 
εκπρόσωπος του παίκτη, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής. Σε δηλώσεις του (30/12) στο «Αθλητικό Metropolis», είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Ενημερώθηκα από την ΠΑΕ για το ενδιαφέρον της Φούλαμ που θέλει να δοκιμάσει τον παίκτη για τρεις μέρες. Είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνούμε. Δεν το βρίσκω σωστό να δοκιμαστεί. Είναι διεθνής παίκτης, τον έχουν παρακολουθήσει, είναι παίκτης Σούπερ Λίγκας. Οφείλω να το συζητήσω με τον παίκτη και την οικογένειά του προσωπικά όμως δεν θα τον έστελνα να δοκιμαστεί για τρεις μέρες σε μια ξένη χώρα. Αφού ήταν (σ.σ. οι άνθρωποι της Φούλαμ) στην Πορτογαλία (σ.σ. στο τουρνουά με την Εθνική Νέων) τι άλλο χρειάζεται;».
Είπε ακόμη ότι: «Υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, δεν υπάρχει όμως κάτι συγκεκριμένο και για αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι για αυτό. Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ελλάδα και από εξωτερικό, πρόταση συγκεκριμένη δεν υπάρχει. Το καλοκαίρι είχα δεχτεί κρούση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον της Αστον Βίλα. Αυτό είναι ενδιαφέρον με προοπτική να γίνει τώρα πρόταση, για μεταγραφή».
Είπε για τον παίκτη ότι: «Ο Βέλλιος δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Θέλει να παίζει για τον Ηρακλή μέχρι να του πούμε ότι υπάρχει κάτι για τη μεταγραφή. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός ότι θέλει να φύγει. Είναι στον Ηρακλή και δεν σκέφτεται κάτι άλλο. Αν έχω κάτι θα ενημερώσω την ΠΑΕ Ηρακλής. Δεν θα κάνω κάτι πίσω από την πλάτη τους. Θα ήταν αθέμιτο».


Ο Βέλλιος "ψηφίζει" Ολυμπιακό
   Επιμέλεια: BLUEARENA
Ο Απόστολος Βέλλιος, ή καλύτερα οι συμβουλάτορές του, έχουν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 18χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που στον Ηρακλή ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό που ακόμη και ο -σαφώς πιο έτοιμος από τον Βέλλιο- Μήτρογλου, ήταν εκτός πλάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...