18.3.11

Πραγματικά άπιστευτα!! 10 απίθανα ζευγάρια!!!!!

10. World’s Youngest Couple


Κάθε μικρό κορίτσι ονειρεύεται για την ημέρα του γάμου της, πλήρης, με οράματα ένα μεγάλο όμορφο λευκό φόρεμα και, φυσικά, τον τέλειο άνθρωπο. Αλλά ένα  9χρονο κοριτσάκι η Jayla Cooper δεν είχε μια ζωή για να περιμένει τον κ. Τέλειο. Στην  Southlake, TX, το κορίτσι είχε μάθει να μάχεται με την  λευχαιμία για δύο χρόνια, μια μάχη που θα τελείωνε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αλλά αυτό που ήθελε η  Jayla ήταν ένα γαμπρό και τον βρήκε στον καλύτερο της  φίλος, Χοσέ Griggs, 7 χρονών , έναν συνάδελφο ασθενή στο Ιατρικό Κέντρο Παίδων στο Ντάλας Jayla και ο  Χοσέ παντρέυτηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 για να εκπληρώσει τις μεγάλη της επιθυμία
Παντρεύτηκαν  με ένα όμορφο γάμο, που περιβάλλοταν από την οικογένεια και τους φίλους. Από τα λουλούδια στην αίθουσα δεξιώσεων,και τις  δωρεές να ρέουν ωστε  να δώσουν στην Jayla το γάμο των ονείρων της.

9. Couple with Largest Difference in Height


 Ο Fabien Pretou, γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1968, στη Γαλλία, με 188,5 εκατοστά στο ύψος, έιναι  παντρεμένος με την  Natalie Lucius, γεννημένη στις 19 Ιανουαρίου, 1966, 94 εκ. ύψος, στο  Seyssinet-Pariset , Γαλλία, στις 14 Απριλίου 1990. 
Η υψομετρική διαφορά τους είναι 94,5 εκατοστά . Το σπίτι τους είναι προσαρμοσμένο και  χτισμένο για την ευκολία της Natalie.

8. Couple with the Greatest Age Difference


Ένας 112 χρόνων Σομαλός άντρας παντρεύεται για έκτη φορά, με δεκαεπτά-χρονών κορίτσι. Ο γάμος μεταξύ Ahmed Muhamed Dore και Safia Abdulleh πραγματοποιήθηκε στο Guriceel, στην περιοχή Galguduud της Σομαλίας. Ο κ. Dore και η εφηβη νύφη του είναι από το ίδιο χωριό, και είπε ότι έπρεπε να την περίμενει να μεγαλώσει πριν την προτείνει τον γάμο!. Στα 95 χρόνια πιο πάνω από αυτήν - αν η ηλικία του είναι ακριβής - ότι είναι αρκετά μεγάλος- για να ήταν προ-προ-παππούς της!!!!!!!.

7. The only couple to have won the lottery twice… with the same numbers.


Το ζευγάρι Angelo είναι μεσα στα χρήματα ... και πάλι. Η οικογένεια, που αποτελείται από τον Eugene, SR (81) και η σύζυγός του, Adeline (74) και τρεις οι ζεύγους γιους, τον Eugene, Jr (48), Steven (47) και Μιχαήλ (42), δεν είναι ξένη προς τα χρήματα, έχοντας κερδίσει ένα $ 2,500,000 μερίδιο μιας 10.000.000 δολάρια τζακ ποτ κλήρωσης στο λότο το Δεκέμβριο του 1996. Εχει συμβεί μόνο τρεις φορές, στα 29 χρόνια της ιστορίας τους κλήρωσης στο λότο της Νέας Υόρκης , ένας παίκτης να έχει γίνει τζάκποτ νικητής δύο φορές. . Αρχικά από οι Μπρονξ, οι Angelo, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Mahopac και τα κοντινά Brookfield, , υπενθύμισαν τις αναμνήσεις τους από την πρώτη τους νίκη, όπως ισχυρίστηκαν τελευταία Λοταρίας βραβείο τους - 5000000 δολάρια τζακ ποτ κλήρωσης στο λότο από οι σχέδιο που πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου 2007. Οι πιθανότητες κάποιος να ταιριάξει τους έξι αριθμούς κλήρωσης στο λότο από ένα πεδίο 59 είναι 1:22,528,737 σε ένα ελάχιστο $ 1 παιχνίδι. κλήρωσης στο λότο παίκτες λαμβάνουν δύο παιχνίδια για παίζεται κάθε $ 1. Αυτοί αν είναι  ένα τυχερό ζευγάρι!

6. The Couple Separated for the Longest Time (60 years)


Πριν από εξήντα χρόνια, ο Boris και η Άννα Kozlov παντρεύτηκαν μόνο για τρεις μέρες πριν έπρεπε να σαλπάρει έξω με τον κόκκινο στρατό στη μονάδα του. Όταν επέστρεψε, η Άννα και η οικογένειά της είχαν φύγει - εξορίστηκαν στη Σιβηρία από εκκαθαρίσεις του Στάλιν. Τότε, μια μέρα, σε μια τυχαία συνάντηση, βρήκαν ο ένας τον άλλον και πάλι!

«Νόμιζα ότι τα μάτια μου ήταν τα παιχνίδια για μένα», είπε η Άννα. "Είδα αυτό το γνώριμο αντρα να με πλησιάζει ,ψαχνωντας τα μάτια του . Η καρδιά μου πήδηξε. Ήξερα ότι ήταν αυτός. Έκλαιγα από χαρά. ο ογδοντάχρονος Boris είχε επιστρέψει για να επισκεφθεί τον τάφο των γονιών του. Όπως βγήκε από το αυτοκίνητο, κοίταξε να δει την να  Άννα στέκεται έξω από το σπίτι της, όπου είχαν  ζήσει για  λίγες μέρες μετά το γάμο. "Έτρεξα δίπλα της και είπα:« Αγάπη μου, έχω περιμένει για τόσο πολύ καιρό. Η γυναίκα μου, η ζωή μου ... "

5. World’s Shortest Couple

Ο Douglas Maistre Breger ντα Σίλβα, γεννήθηκε στις 21 Σεπτέμβρη , 1969, και η Claudia Pereira Rocha, που γεννήθηκε στις 21 Σεπτέμβρη , 1972, και οι δύο Βραζιλιάνοι.
Παντρεύτηκαν στις 27 Οκτώβρη του 1998, στην Curitiba της Βραζιλίας,  που μετρήθηκαν   90 εκατοστά  και 93 εκατοστά , αντίστοιχα, και έγιναν το κοντότερο  ζευγάρι του κόσμου. Μαζί  είναι  183 εκατοστά.

4. Same Sex Penguin Couple


Harry και Pepper είναι ένα ζευγάρι των αξιολάτρευτο αρσενικών πιγκουίνων Μαγγελάνοι  στο San Francisco Zoo. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2003, και ήταν μαζί για τα τελευταία 6 χρόνια. Ενιαία γυναίκες έχουν έρθει  κοντά τους , αλλά και τα δύο πουλιά ποτέ δεν φαινόταν να ενδιαφέρονται. Υιοθέτησαν ακόμα ένα αυγό από κοινού το 2008, καθώς το ζευγάρι είχε τη δυνατότητα να επωάζει.Δυστυχώς το ευτυχισμένο ζευγάρι χώρισε το 2009

3. World’s Largest Couple


Η Άννα Haining Swan γεννήθηκε στις 6 Αύγ, 1846 στο Mill Brook, Nova Scotia με  ύψος 7 πόδια 5 1 / 2 ίντσες (περίπου 228 εκατοστά). Ο Martin Van Buren Μπέιτς γεννήθηκε 9 Νοέμβρη του 1837 και ήταν γνωστός ως ο «Kentucky γίγαντας», φέρεται να να φτάνει στα 7 πόδια 11 ίντσες, αλλά με μεγαλύτερη ακρίβεια ήταν περίπου 7 πόδια 2 1 / 2 ίντσες (219 εκατοστά).
  Το γιγαντιαίο ζευγάρι έγινε γνωρίστηκε στο τσίρκο και  ερωτεύτηκε, και στις 17 Ιουνίου 1871, στο St Martin-in-the-fields στο Λονδίνο, παντρεύτηκαν. Ο Rupert Cochrane, ένας φίλος της οικογένειας της Άννας, που έτυχε να βρίσκεται κήρυγμα στο Λονδίνο, κατά τη χρονική στιγμή, συμφώνησε για τη διεξαγωγή της  τελετής. Παρά το  (1,91 μ.) ανάστημα, ο Αιδεσιμότατος φαινόταν μικρός, όταν στέκόταν δίπλα στην γιγαντιαία νύφη και τον γαμπρό. Το συνδυασμένο ύψος τους ήταν εκπληκτικό 14 πόδια 8 ίντσες (άνω των 4,5 m).

2. World’s Longest Married Couple (85 years)


Ο Herbert και η Zelmyra Fisher, της Βόρειας Καρολίνα, είναι  παντρεμένοι για 85 χρόνια από τις 13 του Μαΐου 2009. Η Zelmyra είναι 101 ετών και Ο Herbert  104 .  
Οι δυο τους μπορούν ακόμη να δώσουν τους λόγους  που κράτησε ο γάμος τους από  τις 13 Μαΐου του 1924.

1. Couple with the Same Full Name, Meet Mr and Ms Kelly Hildebrandt


Δεν είναι πάρα πολύ ασυνήθιστο να ακούσεις τις ιστορίες των παντρεμένων ζευγαριών που συναντήθηκαν σε online chat. Αλλά είναι ασυνήθιστο όταν το ζευγάρι που θα ανταποκρίνεται σε αυτή την ιστορία και παντρεύεται να έχει το ίδιο όνοματεπώνυμο!!. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένας τύπος από το Τέξας που ονομάζεται Kelly Hildebrandt και ένα κορίτσι από τη Φλώριδα που ονομάζεται Kelly Hildebrandt. Είναι έτοιμοι να παντρευτούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...