Ένα χωριάτικο λουκάνικο μήκους 15 μέτρων παρασκεύασαν χρησιμοποιώντας κρέας, πράσο και μπαχαρικά τεχνίτες της Καρδίτσας σήμερα στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της έκθεσης «Detrop».
Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Μανώλης Μουρογιάννης, σύμβουλος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί το προοίμιο της απόφασης επιχειρήσεων της Καρδίτσας (σε συνεργασία με το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την Ένωση Αρχιμαγείρων) να καταρρίψουν την ερχόμενη άνοιξη το ρεκόρ Γκίνες κατασκευάζοντας ένα χωριάτικο λουκάνικο μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου!
Η παρασκευή του λουκάνικου έγινε στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, που φιλοξενήθηκε στην έκθεση «Detrop».
Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Μανώλης Μουρογιάννης, σύμβουλος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί το προοίμιο της απόφασης επιχειρήσεων της Καρδίτσας (σε συνεργασία με το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την Ένωση Αρχιμαγείρων) να καταρρίψουν την ερχόμενη άνοιξη το ρεκόρ Γκίνες κατασκευάζοντας ένα χωριάτικο λουκάνικο μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου!
Η παρασκευή του λουκάνικου έγινε στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, που φιλοξενήθηκε στην έκθεση «Detrop».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου