3.3.11

Το πιο ακριβό διαρκείας στον κόσμο από ομάδα 3ης κατηγορίας της Αγγλίας!



Η Πιτέρμπορο, ομάδα 3ης κατηγορίας της Αγγλίας (Λιγκ 1), ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν.




 Το πιο ακριβό κοστίζει 15.000 λίρες, πολύ περισσότερα χρήματα ακόμα και από τα διαρκείας της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Άφθονο φαγητό και τη δυνατότητα παρακολούθησης και των εκτός έδρας αγώνων της ομάδας είναι κάποια από τα προνόμια των… τυχερών.
Όποιος αποφασίσει να ξοδέψει τόσα χρήματα για να πάρει διαρκείας στην Πιτέρμπορο, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει από τη σουίτα του γηπέδου τους εντός έδρας αγώνες, να φάει όσο θέλει κατά τη διάρκεια που θα είναι στο γήπεδο, ενώ μπορεί να παρακολουθήσει και εκτός έδρας αγώνες από τη θέση του «διευθυντή της ομάδας!».
 
Όσο περίεργο κι αν φαίνεται ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους φίλους του συλλόγου και μάλιστα έχουν γίνει και δηλώσεις του στυλ: «σε σχέση με αυτά που μας προσφέρουν και λίγες είναι οι 15.000 λίρες!».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ομάδες όπως οι  Άρσεναλ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, που έχουν επίσης ακριβά εισιτήρια διαρκείας δεν φτάνουν ούτε στο… μισό τη συγκεκριμένη τιμή.
 
Η Πιτέρμπορο αγωνίζεται στη Λιγκ 1 και έχει στόχο την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ, πέντε βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...