3.3.11

Ποδοσφαιριστής κλώτσησε και σκότωσε κουκουβάγια - μασκότ κατά την διάρκεια αγώνα!


Πέθανε η κουκουβάγια, ραντεβού στην άλλη ζωή
Η κλωτσιά που έδωσε στην κουκουβάγια-μασκότ ένας Παναμέζος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια αγώνα στην Κολομβία αποδείχτηκε μοιραία.
 Το άτυχο πτηνό, μασκότ της Ατλέτικο Ζούνιορ, βρέθηκε στο χορτάρι ζαλισμένο και μετά ήρθε το ζώο (χωρίς κανένα εισαγωγικό) που ακούει στο όνομα Λουΐς Μορένο και καθάρισε, όπως κάνουν οι «άντρες». Αν μία στο τρισεκατομμύριο οι βουδιστές έχουν δίκιο και οι πράξεις μας σ’ αυτή τη ζωή καθορίζουν τη μορφή μας στην επόμενη, ο συγκεκριμένος τύπος είναι καμένος από χέρι.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ελαφρύτερα τραύματα στην κουκουβάγια, όμως αργότερα έγινε γνωστό ότι τα πράγματα αποδείχτηκαν μοιραία για τη μασκότ της ομάδας.

Για την ιστορία το περιστατικό συνέβη στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης Ατλέτικο Ζούνιορ-Ντεπορτίβο Περέιρα για το πρωτάθλημα της Κολομβίας και αυτό που ίσως εξοργίζει περισσότερο από την ίδια την πράξη, είναι η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο θύτης, σε μια προσπάθεια να του χρεωθεί το ακαταλόγιστο, προφανώς λόγω βλακείας. «Προσπάθησα να της δώσω ώθηση, προκειμένου να καταφέρει να πετάξει. Δεν ήξερα ότι είναι η μασκότ», τόλμησε να δηλώσει στους δημοσιογράφος μετά το τέλος του ματς.

Μετά το κράξιμο και την κατακραυγή που γνώρισε από όλους, ο Μορένο ανασκεύασε τα λεγόμενά του.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και να απολογηθώ σε όσους προσβλήθηκαν από τις πράξεις μου. Λυπάμαι για όσα προκάλεσα στην ομάδα και τη χώρα που άνοιξε την αγκαλιά της και με δέχτηκε για να παίξω ποδόσφαιρο. Η ενέργειά μου ήταν απαράδεκτη, αλλά είναι άνθρωπος και ως τέτοιος, κάνω λάθη», είπε αργότερα.

www.sport-fm.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na tou rixoume klwtsia sti mouri tou malaka...aisxos gourouni ean ton eblapa tho ton klwtsousa mexri na psofisei kwlopousta

gerious είπε...

ωντος ειναι μεγαλη μαλακια αυτο που έκανε....

Ανώνυμος είπε...

Gamw tin morfosi tou gamw.efxome na spasi to podi tou kai na min xana gini pote...genikos apla na to vri apto theo.

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...