4.3.11

Ζευγάρι σκιέρ μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες μέσω… Τριών–Πέντε Πηγαδιών!

Pietro-Simonetti_skier_Go-Buffs-sign2Ο Πιέτρο Σιμονέττι, συντάκτης του βρετανικού περιοδικού σκι «Good Ski Guide» και η Έρικα Πλέσκο, επιδιώκουν να κατακτήσουν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ «Γκίνες». Ξεκίνησαν από το Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, από όπου κατάγονται, για να κάνουν σκι σε τριάντα ευρωπαϊκές χώρες, σε διάστημα
μόλις δύο εβδομάδων. Πρώτη χώρα ήταν η Αγγλία.
Σημερα , Παρασκευή, 4 Μαρτίου, θα βρίσκονται στη Νάουσα. Την επομένη μέρα θα κάνουν σκι στις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου στα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Το χιονοδρομικό κέντρο της Ημαθίας είναι ένας από τους συνολικά τριάντα σταθμούς των σκιέρ.
«Είναι τιμή για εμάς που επέλεξαν τα Τρία-Πέντε Πηγάδια για να κάνουν σκι. Οι χιονοδρόμοι έρχονται από προηγμένα χιονοδρομικά κράτη και ελπίζουμε να μείνουν ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις μας. Γι' αυτούς είναι ένας αγώνας δρόμου, καθώς θέλουν να κάνουν σκι σε όσα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα γίνεται μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων», δήλωσε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού «Τρία-Πέντε Πηγάδια», Χρήστος Παππάς.
Ως τώρα έχουν κάνει σκι σε Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία, Ανδόρα, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία και Σλοβενία. Μετά την Ελλάδα θα μεταβούν για σκι στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Θα ακολουθήσουν ταξίδια σε Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Σουηδία και θα τερματίσουν στη Νορβηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...