8.3.11

Αντέχετε τόση θέα ή να πάμε πιο μέσα;;;;

Balcony of the Alps


«Μπαλκόνι των Άλπεων», το παρατσούκλι, το Dachstein Sky Walk είναι τυπικά ένθρονος σε 2.700 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, ψηλά στο M 250 κατακόρυφο βράχο της Hunerkogel. Ένα πανόραμα 360 βαθμού επιτρέπει στον επισκέπτη μια θέα της Σλοβενίας στο νότο προς την Τσεχική Δημοκρατία στο βορρά. Αυτό το "μπαλκόνι των Αλπεων» είναι σαφώς ανώτερος από τις πλατφόρμες του Νιαγάρα ή τους καταρράκτες Iguazu στην Βραζιλία.

The Landscape Promontory


Το ακρωτήρι τοπίο είναι με αναστολή πλατφόρμα θέασης που σχεδιάστηκε από Burgi Paolo ως μέρος του σχεδίου cardada, την αναζωογόνηση των ορεινών cardada που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2010. Όσον αφορά το «Il binocolo», η πλατφόρμα του χάλυβα και τιτανίου σας επιτρέπει να περπατήσετε ανάμεσα κορυφές των δέντρων και την εμπειρία με θέα στη λίμνη Ματζόρε ότι, στο παρελθόν ήταν ανέφικτο.
.
.

Grand Canyon Skywalk


Το Skywalk εκτείνεται 65ft πέρα από την άκρη του Grand Canyon και προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα από τα 4.000 πόδια πάνω από το έδαφος!
Το σχήμα πετάλου Skywalk είναι κατασκευασμένη από γυάλινους τοίχους 4 εκατοστά σε πάχος και οι επισκέπτες πρέπει να don ειδικές κάλτσες ανθεκτική σε γρατσουνιές όπως συμμετάσχουν στην προβολή.
Το έργο είναι ένα πραγματικό επίτευγμα μηχανικής που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 70 τόνους  (περίπου 14 αφρικανικών ελεφάντων) και αντέχει ανέμους των 100 μίλια/ώρα.

 

Top of tyrol

Με βάση το Ίνσμπρουκ οι  αρχιτέκτονες Astearchitecture έχουν ολοκληρώσει μια εξελιγμένη εξέδρα   που βρίσκονται στα 3200μ στο παγετώνα Stubai στο Τυρόλο, Austria.Tην ίδια θέα θα μπορούσε να έχει κανείς  χωρίς την πλατφόρμα του χάλυβα, αλλά  αυτή του παρέχει σίγουρια  και  ένα  ασφαλή χώρο για τους τουρίστες που θέλουν μια ξεχωριστή εμπειρία .Επίσης  υπάρχει πάντα δυνατή η συγκίνηση που προκαλεί το γεγονός οτι στέκεστε στον αέρα  9 μέτρα μακριά από το βουνό.
.
.

Aurland Lookout

Οι αρχιτέκτονες Todd Saunders και Tommie Wilhelmsen είχαν  εξουσιοδοτηθεί να σχεδιάσουν  ένα γραφικό ενδιάμεσο σταθμό ανάπαυσης  2000 ποδια  πάνω  απο τα φιόρδ Aurland στη Νορβηγία και κατέληξαν σε αυτή την ομορφιά.  Εξόχως απόκεντρες στο τέλος μια οριζόντια πλατφόρμα  της οποίας οι  καμπύλες για να διαμορφώσουν τη στήριξη της δομής του - είναι κλεισμένη από ένα φύλλο γυαλιού, προσφέροντας απίστευτη θέα προς το έδαφος για όλους εκείνους που έχουν τα ..κότσια για να προχωρήσουν μέχρι την άκρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...