27.2.11

Γέννησε στα 12! Τώρα 12 ετών είναι η κόρη της!



Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Kathleen, 12 χρόνια πριν είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. Σήμερα η 25χρονη πλέον βρετανή ποζάρει δίπλα στην μονάκριβη κόρη της Georgia, που είναι τώρα 12 χρόνων. ....




Για πολλά χρόνια η μικρή Kathleen δεν ήθελε να μιλήσει για την περιπέτειά της. Από φόβο πως θα υπάρξουν πολλές επικριτικές φωνές. Σήμερα μπορεί να είναι περήφανη για την κόρη της και να κάνει όνειρα για το μέλλον της. 


H Kathleen σε ηλικία 12 ετών. Μόλις είχε γεννήσει την κόρη της.
Σίγουρα ένα από τα όνειρά της είναι να μπορέσει η κόρη της να σπουδάσει, κάτι που δεν κατάφερε η ίδια. Αν και δεν μετανιώνει ποτέ για ό, τι συνέβη, εύχεται το παιδί της να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη.


 "Όταν η Georgia έκλεισε τα 12 χρόνια, μου ξύπνησε αναμνήσεις από την εποχή που ήμουν εγώ στην ηλικία της. Όταν την κοιτώ, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δυνατό να ήμουν ήδη μητέρα στην ηλικία της" αναφέρει σε συνέντευξή της η 25χρονη. 

Σε κάθε περίπτωση η σχέση μάνας και κόρης είναι κάτι παραπάνω από παραδοσιακή με την μικρή Georgia να λέει πως δεν συνειδητοποίησε ποτέ πως η μητέρα της ήταν πολύ μικρή - σίγουρα πολύ πιο μικρή από τις άλλες μητέρες - και την Kathleen να συμπληρώνει: 



"Έπρεπε να ωριμάσω μέσα σε μία νύχτα. Είμαι όμως περήφανη που η Georgia μπορεί να παραμένει ακόμη παιδί. Είμαι υπερπροστατευτική όταν πρόκειται για την αθωότητά της".

Σε καμία περίπτωση πάντως η Kathleen δεν θέλει να δώσει στην κόρη της τα παιδικά χρόνια που έζησε εκείνη. Ο πατέρας της πέθανε όταν εκείνη ήταν μόλις 9 ετών, ενώ η μητέρα της ήταν αλκοολική και - παρά τις προσπάθειες της Kathleen να την παρουσιάσει ως στοργική γιαγιά και μητέρα - δεν τις παρείχε την απαραίτητη υποστήριξη όταν το χρειαζόταν περισσότερο.



 Είναι ενδεικτικό πως η μητέρα της Kathleen δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρά όταν η κόρης της ήταν ήδη 8 μηνών έγκυος.  Επίσης μετά την γέννηση του παιδιού, δήλωσε: "Η Kathleen μπορεί να είναι 12, αλλά έχει το μυαλό να τα βγάλει πέρα μόνη της"!


ΠΗΓΗ:  ateandlive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...