26.2.11

Ξύλο... μεταξύ συμπαικτών!!!γινονται και αυτα!!!

Καυγάδες μεταξύ αντιπάλων ποδοσφαιριστών σε ένα αγώνα, συχνά βλέπουμε. Τι γίνεται όμως όταν… συμπαίκτες αρχίζουν να ανταλλάσσουν… κλωτσογροθομπουνίδια στον αγωνιστικό χώρο;



«Ας τους πει κάποιος ότι οι αντίπαλοί τους είναι αυτοί με τις… διαφορετικού χρώματος φανέλες» θα έλεγε κάποιος! Ένα πολύ διάσημο πάντως περιστατικό… ξύλου μεταξύ συμπαικτών είναι αναμφίβολα εκείνο που έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου 2005.

Εκείνη την ημέρα, οι θεατές του αγώνα Νιουκάστλ-Άστον Βίλα νόμιζαν ότι παρακολουθούσαν… άλλο άθλημα (πυγμαχία ίσως), όταν είδαν τους Κίερον Ντάιερ και Λι Μπόγερ των γηπεδούχων να εμπλέκονται σε έναν… απίστευτης βίας και έντασης καυγά (φωτό πάνω – δείτε και το σχετικό βίντεο: εδώ)!!!

Λίγες στιγμές πιο πριν, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει το 0-3 υπέρ τους... Λίγο αυτό, λοιπόν, λίγο μια κακή πάσα από τον ένα προς τον άλλο, και τα αίματα… έγιναν παρανάλωμα πυρός και άρχισαν να πέφτουν οι μπουνιές!!! Με την παρέμβαση του… γενναίου αν μη τι άλλο μέσου των «χωριατών», Γκάρεθ Μπάρυ (αριστερά στη φωτό) αλλά και άλλων παικτών, οι δύο… μαχητές χωρίστηκαν τελικά, με τις φανέλες τους κομματιασμένες και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μπροστά στα πρόσωπά τους!!!

Και, το χειρότερο; Αμφότεροι δεν έδειξαν… την παραμικρή μεταμέλεια μετά το συμβάν! Όταν ο τότε προπονητής της Νιουκάστλ, Γκρέιαμ Σούνες, με το που έληξε ο αγώνες τους… κουβάλησε στην αίθουσα Τύπου απαιτώντας να ζητήσουν συγγνώμη για τον καυγά τους μπροστά στις κάμερες, οι Ντάιερ και Μπόγερ… αρνήθηκαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο!!!

Ποιος ξέρει, ίσως κρατούσαν δυνάμεις για τον… επόμενο μεταξύ τους αγώνα μποξ που θα συμμετείχαν!!!

πηγη: balleto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...