7.3.11

Έχετε ενυδρείο μήπως?????

Ενυδρείο σαν και αυτό που έχει το ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel οχι....
 Γνωρίστε το AquaDom  του Radisson Hotel , το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου που γεμίζει με ένα εκατομμύριο λίτρα θαλασσινού νερού και σπίτια για  χιλιάδες ψάρια. Με έντεκα μέτρα 11 (36 πόδια) διάμετρο, αυτό η τερατώδες δεξαμενή έχει ένα γυάλινο ασανσέρ που περικλείεται από το κέντρο της δεξαμενής μέσω της οποίας οι επισκέπτες και πελάτες μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι να φθάσει στο σημείο για τα  αξιοθέατα και το εστιατόριο κάτω από τη γυάλινη οροφή.

 

Η AquaDom λέγεται ότι περιέχει περίπου 2600 ψάρια από 56 διαφορετικά είδη και συντηρείται από το Sea Life του Βερολίνου ενα ενυδρείο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο. 

 
Δύο αυτοδύτες με πλήρες ωράριο  είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα και τη σίτιση του ενυδρείου και των κατοίκων της, και μπορεί κανείς να τους δει πολλές φορές να  κολυμπούν γύρω γύρω σε πλήρη ταχύτητα με καταδύσεις μαζί με τα ψάρια ως μια προσθετη έλξη.


  Η Sea Life του Βερολίνου διεξάγει θαλασσινή περιήγηση της  ζωής στο ενυδρείο που τελειώνει με την διώροφη βόλτα με το ασανσέρ από το μέσον του AquaDom, κατά την οποία οι επισκέπτες μαθαίνουν για τόσο τους κατοίκους των τροπικών ψαριών και την αρχιτεκτονική του AquaDom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...