18.10.10

Έμφραγμα στο 93'...12:45 και ακόμα να το χωνέψω.......




Έπαιξε με τη φωτιά και τελικά κάηκε ο Ηρακλής στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (1-1). Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Σολτάνι, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Παπάζογλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πέταξαν στα σκουπίδια δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, τους οποίους τώρα πρέπει να ψάξουν μακριά από το Καυτανζόγλειο.
Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν η αναμενόμενη, με δεδομένο ότι συμμετείχαν οι Σίσιτς και Μάρα. Η έκπληξη υπήρχε στη διάταξη της μεσοεπιθετικής γραμμής, αφού ο Σολτάνι έπαιξε στον άξονα πίσω από τον Γιάκομπ, ο Μάρα δεξιά και ο Σίσιτς αριστερά. Δύο εκπλήξεις υπήρχαν και στη διάταξη του Πανσερραϊκού, αφού ο Παπάζογλου τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής (θέλοντας προφανώς ο Κοκότοβιτς να περιορίσει τον Σολτάνι, αν φυσικά έπαιζε εκεί) και τον Μπέλιτς στα αριστερά (ο Ουζουνίδης έβαλε τον Κανακούδη αριστερό μπακ, προφανώς για να περιορίσει τον Σέρβο, πιστεύοντας ότι θα παίξει από τα δεξιά).
Το τρικ του Ουζουνίδη έπιασε με το καλημέρα, αφού στην πρώτη τελική προσπάθεια του Ηρακλή, ο Σίσιτς πάσαρε στον Σολτάνι και εκείνος από τον άξονα με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Οι κυανόλευκοι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ λίγο αργότερα, πάλι με τον Σολτάνι, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Ελευθερόπουλο, αλλά τους έλειπε η τελική ενέργεια. Πλησίασαν στο γκολ με το σουτ του Λεοζίνιο και την εξαιρετική επέμβαση του Έλληνα πορτιέρο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία πιστή αντιγραφή του αγώνα από το 20’ μέχρι το 45’. Ο Πανσερραϊκός την κατοχή της μπάλας, οι κυανόλευκοι σε φάση άμυνας, ψάχνοντας σε κάποια κόντρα επίθεση το δεύτερο γκολ. Ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι να τα παίξουν όλα για όλα και να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το τρίλεπτο των καθυστερήσεων με τον Παπάζογλου.
Για ένα ακόμη παιχνίδι οι κυανόλευκοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και η βελτίωση που ανέμεναν όλοι μετά τη διακοπή, ακόμη δεν έχει γίνει αισθητή στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρετική εμφάνιση από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς (Κατσαμπής-Χοσέμι), καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια ο Σίσιτς, καλή παρουσία από τον Καρλίνιος.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
13΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ με τον Καρίμ Σολτάνι μετά από συρτό σουτ του Αλγερινού έξω από την περιοχή.
16' Καλη φάση για τον Ηρακλή μετά από σέντρα απο δεξια του Μάρα, ο Σολτάνι έρχεται σαν ''Σίφουνας'' σουτάρει και η μπάλα καταλήγει λίγο αουτ απο το δεξι κάθετο δοκάρι του Ράντμαν.
23' Σουτ του Μπέλιτς  έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε μακριά από τα δοκάρια του ''Ελέ''.
40' Μεγάλη απόκρουση του Ελευθερόπουλου μετά από πολύ ωραίο σουτ του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή των κυανόλευκων.
46' Συρτό σουτ του Πάμπλο Άμο, μπλοκάρει έυκολα ο Ελευθερόπουλος.
60' Καλό σουτ του  Αραμπατζή έξω από την περιοχή αλλά ο Ράντμαν απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
78' Σέντρα του Κανακούδη κεφαλιά του Γιάκομπ λίγο άουτ.
81' Σουτ του Γιάκομπ από έξω απο την περιοχή αποκορύει με τα πόδια ο Ράντμαν.
92' ΓΚΟΛ για τον ΠανσερραΪκό μετα από κόρνερ του Γεωργιάδη ο Παπάζογλου από κοντά κάνει το 1-1.

 πηγη bluearena.

δεν πειραζει ψηλά το κεφάλι ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...