24.10.10

Robbie Maddison: Ρεκόρ..πτήση 108 μέτρων με μηχανή...

Ο 30χρονος Robbie Maddison είναι ο απίστευτος αυτός Αυστραλός τυπάκος, που πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου κάνοντας με την μηχανή του, άλμα 80 περίπου μέτρων, τον Απρίλιο που μας πέρασε....


Ο ίδιος κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ άλματος με μηχανή, πετυχαίνοντας μάλιστα, να το σπάσει 3 φορές σε μία μέρα, κάνοντας τρεις προσπάθειες!

Τον Μάρτιο του 2008, κατά την διάρκεια του σόου "Crusty Demons Night Of World Records", που διεξήχθη στην Μελβούρνη, ο Maddison πέτυχε άλμα 96,32 μέτρων.Δεν αρκέστηκε σε αυτά τα μέτρα, συνέχισε και έσπασε δύο φορές το ρεκόρ που μόλις είχε κατακτήσει.Στην δεύτερη προσπάθεια το άλμα του μετρήθηκε στα 104,42 μ., ενώ στην τελευταία του "πτήση", ανέπτυξε ταχύτητα 170 χιλ/ώρα και "πέταξε" στα 106,98 μ.!

Δείτε αυτόν τον απίστευτο Αυστραλό στην πτήση των 107 μέτρων και προσέξτε πως ισορροπεί τέλεια την μηχανή στον αέρα, κάνοντας την προσπάθεια να φαίνεται τουλάχιστον εύκολη!
πηγη frapesport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...