17.10.10

Ο Βέλλιος χάρισε την πρόκριση στην εθνική

Επιμέλεια: BLUEARENA 
 
Με χρυσό σκόρερ τον Απόστολο Βέλλιο, η εθνική νέων πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (elite round), έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στους διοργανωτές Πορτογάλους στο γήπεδο "Algarve".
Η ελληνική ομάδα ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση του ομίλου με το Αζερμπαϊτζάν, όμως πέρασε λόγω της νίκης της στο μεταξύ τους αγώνα. Την πρόκριση πήρε και η ομάδα της Πορτογαλίας.
Στον αγώνα με την Πορτογαλία, η εθνική μας αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Φιλίπε Μπάρος στο 7ο λεπτό, όμως αντέδρασε και ισοφάρισε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (49΄) με τον άσο του Ηρακλή.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία), παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καθάριο, Κοτσαρίδη, Βέλλιο.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λουΐς Ριμπέιρο, Ζόσουε, Ρικάρντο Φερέιρα, Νταβίντ Καρνέιρο, Τιάγκο Ροντρίγκες, Ρούμπεν Πίντο (87΄ Πάουλο Ολιβέριρα), Φιλίπε Μπάρος (62΄ Μπετίνιο), Ρικάρντο Εσγκάιο (90΄+1 Φάμπιο Νούνες), Λουΐς Μάρτινς, Μπρούμα, Λουΐς Γκουστάβο
ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Βλάχος, Αγτζίδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Σταμόγιαννος, Καθάριος (71΄ Μαρινάκης), Κοτσαρίδης, Βέλλιος (90΄+2 Διαμαντάκος), Κατίδης, Σταφυλίδης (71΄ Βαλεριάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...