22.10.10

Ρούνεϊ πενταετίας

Ρούνεϊ πενταετίας Δηλώνει ενθουσιασμένος ο Βρετανός άσος

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παραμείνει τελικά στο «Ολντ Τράφορντ» για άλλα πέντε χρόνια αφού από αποδιοπομπαίος τράγος, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η διοίκηση!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, όπως είναι λογικό, είναι πρώτο θέμα η είδηση της ανανέωσης με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να έχει κάνει και δηλώσεις για την παραμονή του διεθνή φορ:

«Νομίζω ότι τώρα ο Γουέιν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος που δέχτηκε να μείνει, για να καθοδηγήσει τους νεότερους παίκτες και να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα».

Από την άλλη πλευρά ο Ρούνεϊ, δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω ένα ακόμα συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ. Μίλησα με τον προπονητή, αλλά και με τους ιδιοκτήτες και με έπεισαν ότι ανήκω εδώ. Είχα δηλώσει την Τετάρτη ότι ο προπονητής μας είναι ιδιοφυία. Η πίστη και η υποστήριξη προς το πρόσωπο μου με έπεισαν να μείνω».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...