21.10.10

Κίνα: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της για ένα ποίημα!!!!και την γλυτωσε!!!!!!!!!



Κινέζα μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της, ηλικίας πέντε ετών, επειδή το παιδί δεν μπορούσε να απομνημονεύσει ένα ποίημα της δυναστείας των Τανγκ, γράφει σήμερα η εφημερίδα Νέα του Πεκίνου. Η Ταν Χονγκγινγκ, όπως είναι το όνομά της, καταδικάστηκε, χθες, από δικαστήριο της ανατολικής επαρχίας Ζετζιάνγκ σε φυλάκιση τριών χρόνων, ποινή όμως που μετατράπηκε σε πέντε χρόνια δικαστικής επιτήρησης, όπως σημειώνει η εφημερίδα, χωρίς να εξηγεί γιατί τελικά της επιβλήθηκε μία τόσο ελαφρά ποινή.
Τον περασμένο Μάρτιο, η Ταν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της επειδή δεν κατάφερνε να απαγγείλει απέξω ένα ποίημα της δυναστείας των Τανγκ (618-907), συνηθισμένη άσκηση για τους μαθητές στην Κίνα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως «χτύπησε το παιδί πέντε ή έξι φορές» στο πίσω μέρος του κεφαλιού, την ώρα που προσπαθούσε να μάθει απέξω το ποιήμα. Ο θάνατος του κοριτσιού δηλώθηκε την επόμενη ημέρα. 


πηγη salonicanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...