27.10.10

Απόδραση με πρόκριση από το Αγρίνιο!!!


                                  Επιμέλεια: BLUEARENA
Ο Ηρακλής στάθηκε όρθιος σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ελλάδος. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και την Δευτέρα μαθαίνει τον αντίπαλό τους στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος. Με αυτογκόλ του Αναστασιάδη προηγήθηκε ο Ηρακλής και ο Μάρα στις καθυστερήσεις με καταπληκτικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία κλασική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που κρύβει κινδύνους. Στο 8' όμως ο Τζενάμο απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Γιάκομπ, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επέμβαση του Μπαντή στην κοντινή προβολή του Καούνου.
Ο Ουζουνίδης τοποθέτησε τον Κυριαζή στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, έχοντας μπροστά του τον Βουτσιά. Ο Πίτου παίζει πίσω από τον Γιάκομπ και ο Κομπαγιάσι από τα αριστερά. Ανασταλτικά η ομάδα ήταν και πάλι άκρως αποτελεσματική, αλλά για μία ακόμη φορά δεν είχε τον τρόπο να κρατήσει τη μπάλα και να βγάλει επιθέσεις με πολλούς παίκτες.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αφού στην πρώτη οργανωμένη επίθεση, οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Αναστασιάδη, έπειτα από εξαρετική ενέργεια του Κομπαγιάσι και σέντρα του Πίτου. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν, με τον Ουζουνίδη να επιχειρεί να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμη, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μάρα και Ζοτ. Η ανασταλτική λειτουργία όμως της ομάδας ήταν και πάλι υποδειγματική, ενώ ο Μπαντής όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να δώσει λύσεις. Μετά το 75', οι παίκτες του Ηρακλή βρήκαν τους χώρους για να βγάλουν αντεπιθέσεις, αλλά έλειπε η καλή τελική πάσα. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Γιάκομπ έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τζενάμο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με καταπληκτικό γκολ του Μάρα.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4' Kαλό σουτ του Ρότσα μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπαντή.
8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Γιάκομπ να σουταρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Τζενάμο απόκρουσε εντυπωσιακά έρχεται ο Βουτσιάς παίρνει το ριμπάουντ αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε αουτ.
21' Μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό ο Καούνος έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή όμως ο Μπαντής με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.
39' Σουτ του Πίτου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε αουτ.
52' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Εξαιρετική ενέργεια του Κομπαγιάσι, καλή σέντρα του Πίτου, ο Αναστασιάδης προ του Γιάκομπ με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).
68'Μεγάλη φάση για τον Ηρακλή καθώς ο Γιάκομπ βγήκε μόνος του απέναντι στον Τζενάμο αλλά ο τελευταίος απόκρουσε εντυπωσιακά.
79' Μεγάλη απόκρουση του Μπαντή μετά απο σουτ του Γκούνκελ.
81' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό που πιέζει τα τελευταία λεπτά με τον Γκούνκελ να σουταρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο αουτ.
91' Σέντρα-σουτ του Ζότ η μπάλα πήγαινε μέσα αλλά ο Τζενάμο αποκρουσε εντυπωσιακα.
92' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Μπόγκνταν Μάρα υποδέχεται τη μπάλα από τον Γιάκομπ, αποφεύγει εντυπωσιακά δύο παίκτες του Παναιτωλικού και με καταπληκτικό πλασέ κάνει το 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...