31.10.10

Το νέο εθνικό σπορ λέγεται «κωλοτούμπες»

Σε εθνικό σπορ έχουν εξελιχθεί οι κωλοτούμπες στην Ελλάδα, κυρίως όταν παίζονται μεγάλα συμφέροντα. Και δυστυχώς τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες τις κάνουν οι δημοσιογράφοι και τα διάφορα εκδοτικά τζάκια. Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή των μετόχων του Alter και φυσικά της «θυγατέρας» Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Ολες αυτές τις ημέρες το Alter,.....
η Αυριανή, η Real News και ο Real FM είχαν «ξεσκίσει» στην κυριολεξία την κυβέρνηση καθώς βρισκόταν σε εκκρεμότητα η πιθανή χρεοκοπία του τηλεοπτικού σταθμού. Τα χρέη απίστευτα, η εφορία προειδοποιούσε, το ΣΔΟΕ είχε μπλοκάρει λογαριασμούς του Κουρή και του Γιαννίκου και γενικώς υπήρχε μεγάλη αναταραχή. Οι επικεφαλής του καναλιού έκαναν αγώνα δρόμου να βρεθούν λεφτά, αλλά το μέλλον ήταν άδηλο. Και μέσα σ’ αυτή την εκκρεμότητα η κριτική κατά της κυβέρνησης είχε φτάσει στα ύψη.
Ως του θαύματος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν κάποια χρήματα, πληρώθηκε η εφορία και ξεμπλόκαραν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.
Και ξαφνικά η Real News σήμερα βγάζει τον Γ. Παπανδρέου να μας πει ότι δε μπλοφάρει, ότι είναι ιστορική στιγμή γι’ αυτόν να σώσει την Ελλάδα, ότι έδωσε όλο του τον εαυτό προκειμένου η χώρα να μην μπει σε περιπέτειες και άλλα πολλά.
Πολύ… σκληρές ερωτήσεις φυσικά και πολύ καλές πάσες για απαντήσεις που θα συγκινήσουν τον κόσμο.
Τυχαία όλα αυτά; Δε νομίζω. Διότι κάποιοι πίσω από τις κουρτίνες λένε ότι κάτι παίχτηκε παρασκηνιακά ώστε να μην κλείσει ο σταθμός. Ότι χρωστάει εκατομμύρια ευρώ, δεν έγινε και τίποτε. Ότι έχει εκδώσει εικονικά τιμολόγια 50 εκατ. ευρώ, δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Το ερώτημα είναι απλό. Εγινε deal με την κυβέρνηση μεταξύ Κουρή – Γιαννίκου και της κυβέρνησης ώστε η μία πλευρά να σώσει την άλλη και τούμπαλιν; Διότι τέτοια κωλοτούμπα που κάνει ο κ. Χατζηνικολάου ούτε ο… Καραγκούνης στο ΟΑΚΑ δεν κάνει.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...