31.10.10

Δελεαστική» πρόταση στον Βέλλιο!

Ένα «ηχηρό» μήνυμα στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου στέλνει η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία προτίθεται άμεσα να καταθέσει πρόταση στον 19χρονο επιθετικό, προκειμένου να τον «δέσει».

Οι ιθύνοντες του «Γηραιού» θα προσπαθήσουν να πείσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα την πλευρά του παίκτη (τον πατέρα του και τον εκπρόσωπο του), ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».

«Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του, να δούμε τι σκέφτεται, τι θέλει, να εξετάσουμε τι τον συμφέρει και ποια είναι η καλύτερη προοπτική γι' αυτόν τη δεδομένη χρονική στιγμή», ανέφερε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιάννης Τάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα καταθέσουν μια άκρως «δελεαστική» πρόταση στον 19χρονο άσο, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με εκείνη του καλοκαιριού. «Αν ο Βέλλιος θέλει πραγματικά να μείνει στον Ηρακλή, θα μείνει», συμπλήρωσε ο κ. Τάκης, «κόβοντας την όρεξη» στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό παίκτη του «Γηραιού» και δείχνοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθεί.
balleto.gr

Τελικά η αλήθεια που είναι ???
Τον θέλουμε στην ομάδα???
Θέλει ο ίδιος να μείνει???
Στην εθνική γιατί παίζει μπάλα και στον Ηρακλή οχι???
Διαβάζω πολλά στο forum και έχω μπερδευτεί μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε????
Εγώ θα πώ Αποστόλη γερά μην ακούς τίποτα και προχώρα όπως πραγματικά αισθάνεσαι σαν Ηρακλιδέας αν έγινες ή σαν επαγγελματίας αν έγινες με τα τόσα λίγα παιχνίδια που έπαιξες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...