4.10.10

ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Πήρε το πιστοποιητικό ο Ηρακλής

04/10/10    11:30     Επιμέλεια: BLUEARENA
Η ΚΑΕ Ηρακλής απέκτησε και τυπικά το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Πριν από λίγο (11:25) ολοκληρώθηκε η εξέταση του κυανόλευκου φακέλου και τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή του Ηρακλή στην κορυφαία κατηγορία.
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη για να "φράξουν" το δρόμο στους κυανόλευκους, το δίκαιο επικράτησε..
Ο φάκελος του Ηρακλή ήταν ο πρώτος που εξετάστηκε, αφού ήταν και η πιο εύκολη περίπτωση για την ΕΕΑ. Ο Φώτης Θέος και ο νομικός της ΚΑΕ, Ηρακλής Σπανός, ρωτήθηκαν για ορισμένα πράγματα στα οποία η επιτροπή ήθελε κάποιες εξηγήσεις και οι σαφής απαντήσεις που έλαβαν, έδωσε τέλος στη μικρή αγωνία που υπήρχε.
Η έκδοση του πιστοποιητικού «λύνει τα χέρια» αφού αρκετά θέματα είχαν πάει πίσω. Έτσι οι άνθρωποι του Ηρακλή κατέθεσαν και τα συμβόλαια των παικτών και από εδώ και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για την επισημοποίηση συμφωνιών και χορηγιών, ενώ στα ταμεία της ομάδας θα μπει και η πρώτη δόση του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...