11.10.10

Η ΤΕΛΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ....


by :NIKOL SALAMINIOS

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕUROGROUP Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Κ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ " ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ " ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ...

«για να δείξει τη μεταστροφή των ελληνικών αρχών απέναντι στο πρόβλημα, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λίγο μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν τελικά αναγνωρίστηκε η πλήρης διάσταση του ελληνικού προβλήματος, δήλωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη διαφθορά».

Ο εκπρόσωπος τους Γιούνκερ προέβη σε αυτή την διευκρίνιση, καθώς μεταδόθηκε ότι ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι ανέφερε σε Έλληνα πρωθυπουργό, χωρίς να τον κατονομάσει, το γεγονός ότι η οικονομία θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αλλά έλαβε την απάντηση «κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα», γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.


ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ Ο ΠΑΠΑΚΩN/ΝΟΥ


Η διευκρίνιση αυτή φέρνει τώρα σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Θανάση Έλλις, είχε «φωτογραφίσει» τον Κώστα Καραμανλή ως τον πρωθυπουργό στον οποίο αναφερόταν δήθεν η δήλωση Γιούνκερ. Ο υπουργός Οικονομικών ερωτηθείς σχετικά είπε: «Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές ακόμη και χωρίς τη λέξη πρώην, ότι ο κ. Γιούνκερ δεν αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου, αλλά σε προηγούμενο πρωθυπουργό. Και όλοι νομίζω μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται».


ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: