10.10.10

Η λιτότητα είναι μόνο για τους Έλληνες. Σωστά Γιώργο;


Με θωρακισμένη Mercedes 200.000 ευρώ κυκλοφορεί ο Γιώργος!!!
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στον... επίσημο απολογισμό του για τον έναν χρόνο στη διακυβέρνηση να «επαίρεται» ότι… μείωσε «τα κρατικά αυτοκίνητα από 297 που ήταν τον Οκτώβριο του ’09 σε… 172 φέτος».
Μπορεί κάποιοι να θυμούνται τις θεαματικές επικοινωνιακές κινήσεις .....

ο νέος τότε πρωθυπουργός να μετακινείται με ένα υβριδικό 1600αρι, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι πιο… «κλασσάτη».
Σε εστιατόριο της λεωφόρου Κηφισίας έτρωγε πριν από λίγα βράδια ο πρωθυπουργός με τη σύζυγο του Άντα (σε κοντινό τραπέζι και η προσωπική τους φρουρά και μπράβο στο πρωθυπουργικό ζεύγος γιατί κάποιο άλλοι «επώνυμοι» τους αφήνουν να ξεροσταλιάζουν έξω…), αλλά έξω από το κέντρο δεν βρισκόταν το υβριδικό «Πρίους» αλλά μια… ολοκαίνουρια, απαστράπτουσα θωρακισμένη Μερσεντές! Υβριδική κι’αυτή, αλλά με κόστος αγοράς που… ξεπερνά τα 200.000 ευρώ!

Καλά κάνει και προστατεύεται ο Έλληνας πρωθυπουργός (θα έχει σίγουρα τους λόγους του, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι περπατάει στους δρόμους και μιλάει με τους πολίτες που του δίνουν συγχαρητήρια...).
Απορούμε, μόνο: στο στόλο των («καταργημένων») κρατικών αυτοκινήτων κάποιο… «παλιό» τεθωρακισμένο, δεν υπήρχε; Έπρεπε να αγοραστεί καινούριο; Ή μήπως οι αρχοντοχωριάτες είδαν την ευκαιρία για να γλεντήσουν στο "κεφάλι του ψωριάρη";


πηγη: kotsasxan.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: